speķa pīrādziņi

« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2011 | 01:02 pm
posted by: anilirem in pajautaa

Vēlos uztaisīt speķa pīrādziņus, tikai nav ne jausmas, kas ar to raugu jādara un cik ilgi viņam jāļauj uzrūgt? Bez tam, kādi milti ir jālieto? Kviešu? Cik daudz? Varbūt kāds mani var nosūtīt arī uz kādu labu recepti? Internetā to ir daudz :)

Un kā pēc tam cept? Parasti mūsmājās sanāk tādi pacieti tie pīrāgi, kāds varētu būt iemesls un kā no tā izvairīties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

starsailor

from: [info]starsailor
date: Dec. 21., 2011 - 01:13 pm
#

es cepu pēc receptes no Ievar Virtuves. no galvas neatceros, bet man sanāk baigi labi. Galvenais noteikums rūgšanai - siltumā, bet cepšanai - uzkarsētā krāsnī. Nevirināt durvis.

Atbildēt