blond

Dec. 18., 2011 | 03:00 pm
No:: blond

Vieta kalnos - http://crescentmooncabins.com/about-us/. Dzīvoajamās "kabīnes" ir ļoti vienkāršas. Bet tur neko vairāk arī nevajag, Atrašanās vieta ir fantastiska. Un tad vēl visa tā naturālā saimniecība. Pasakains ēdiens. Lieliska atmosfēra. Jāņem vērā, ka tur bieži līst lietus, kabīnēs visas drēbes paliek mitras, bet tas ir - nu, normāli, tā tam jābūt. Rītos un vakaros ir vēsi, jāņem kāda jaciņa. Pa dienu jau tur nav ko uzturēties - jābraukā apkārt. Varbūt, ja gadījumā tur rezervējiet, uzreiz jāprasa ari gids un transports - jārezervē "znots":)
Otra vieta - http://www.beaurive.com/index2.htm. Tās bildes tur nav sevišķi izteiksmīgas, bet vieta ir ļoti jauka. Tāda kā koloniālā laika māja, baltas guļamistabas ar balokniem, no kuriem paveras pasakains skats. Diemžē, šai vietai ir mainījies saimnieks. Es varu uzrakstīt vecajam, pajautāt, vai tur kaut kas nav mainījies uz slikto pusi. Vecais saimnieks mums arī ieteica slepenu, mazu, baltu pludmalīti, gluži noslēptu no nejaušiem apmeklētājiem, nezinātājs tu neieklīdīs. Bija jāapstājas pie vienas kioska būdiņas ceļmalā, jānopērk kāds dzēriens un tad drīkstēja atstāt mašīnu un doties ceļmalas biezoknī un baudīt pilnīgu vientulību tai mazajā jūras līcī.
Es toreiz pamatīgi izpētīju viesnīcu piedavājumu - viss pārējais bia vai nu "čunčiņš", vai atkala kaut kas liels un pilns cilvēku. Abās manis minētajās vietās ur pavisam maz numuru un valda ļoti ģimeniska atmosfēra. Sākumā ceļojuma otrai daļai bju nobukojusi kao citu, kas internetā izskatījās ļoti jauki - tādi it kā gaumīgi bungalo, pie jūras. Bet tā jūra tur klinšaina, pati teritorija - pelēka, to bungalo milzums daudz un atmosfēra nepatīkama. Tās vietas nosaukumu gan nevaru vars atrast, bet uz to nevajadzētu uzrauties. Man tur tik ļoti nepatika, ka aizlaidāmies pēc vienas nakts uz to pilnīgi uz dullo atrasto Beau Rive, un bijām trāpījuši uz īstu dārgalmeni, patiešām.
Ja kas, Beau Rive mājas lapā arī nosauktas vairākas aviokompānijas un iespējamie lidojumu maršruti.
"Ievērojamās" apskates vietas jau var atrast visādos ceļvežos. Vulkāns, karstais ezers, sarkanās klintis, baruciens pa "zirga muguru" vai kā nu to ceļu sauca - skats kā no lidmašīnas - tas ir tas, ko mēs vissiltāk varam ieteikt. Izslavēti ir arī ūdenskritumi, bet mēs neesam, tā teikt, "ūdenskritumu cilvēki", pie tam tur vienmēr ir pilns ar tūristiem, atšķirībā no manis minētajām vietām. Galvaspilsētā Roseau katru dienu piestāj kāds milzu prāmis ar tūristiem, bet tie, par laimi, nekur tālāk par tiem ūdenskritumiem tā arī neaizkuļas:) Visa pārējā sala ir nosacīti "tūrsitu brīva" - vismaz tai nelāgajā tūristu izpratnē un visā sliktajā, kas ar to saistās.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: