antuanete

Dec. 14., 2011 | 09:24 am
No:: antuanete

Esmu diezgan droša, ka sabojāties (ar domu, ka sapelēt vai tamlīdzīgi) viņš nevar - es glabāju pārtikas plēvē ietītu bez laistīšanas ar alkoholu. Vienīgi nevajag pārlaistīt, lai nav pārāk slapjš - var, piemēram, slacināt ar kulinārijas otu vai tamlīdzīgi.
Vispār manās receptēs pārlaistīšanai nemaz neizmanto tīru stipro alkoholu, bet gan pusi uz pusi ar šķidru cukura sīrupu (un pirms laistīšanas šķidrumu uzsilda).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: