begemots

Dec. 12., 2011 | 02:39 am
No:: begemots

OK :)

Tad, ja izvēle ir starp šiem diviem modeļiem (jo tevis aprakstītais šeit man vairāk tā kā tomēr velk uz spoguleni) es pirktu Canon. :)

3 iemeslu dēļ:

1) ir dzirdētas ļoti labas atsauksmes par attēlu kvalitāti. Slavenākais laikam ir, kur kāds profesionālis puspajokam salīdzina $500 vērtu Canonu ar $20000 vērtu Hasselblad un secina, ka, ja bildi nedrukā lielāku par A3, tad kvalitātes atšķirības nemana. Tas gan ir par G10 modeli, bet nu G12, cik zinu, īpaši sliktāks nav kļuvis.

2) no tiem plusiem un mīnusiem, kas minēti tavā rakstā, man personiski uzrunā nolokāmais ekrāns. Realitātē tā ir viena lieta, kas man ik pa brīdim ļoti pietrūkst manā spoguļkamerā tādiem neuzkrītošākai fotografēšanai, kad negribās īpaši pievērst sev uzmanību. Kā arī, protams, kameras response time šķiet svarīgs, jo tāpat jau ne-spogulenēm viņš nav īpaši labs, un tad ja pat salīdzinot secina, ka Nikons ir lēnāks, nu tad man tas būtu dīlbreakeris. :)

3) ir dzirdēts -- varbūt kāds Nikonists var apgāzt šo -- ka Nikonam tuvākais garantijas serviss ir Igaunijā; Canonam ir pilnīgi noteikti šeit. Proti, varētu būt ilgāks laiks, ja vajag kaut ko pielabot.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: