« previous entry | next entry »
Nov. 4., 2011 | 12:49 pm
posted by: dzeina in pajautaa
Tikai nesmejaties, bet tūlīt būs jautājums- ko es tikko apēdu :)
Kolēģis atvedis našķīšus no Ķīnas. Iesmērēti kā tipiskie ķīniešu saldumi. Kas tas ir, pats nezin. Apraksts - vidējas olīvas izmērā, zaļi dzeltens augļa mīkstums, kauliņš - iegarens, ar ļoti spiciem galiem. Tā kā plūmīte, olīva, nu, kaut kas tāds. Pēc garšas saldi skābens. Pēc struktūras - tā kā tā oga būtu vispirms izkaltēta (kā sukādes) un pēc tam ielikta speciālā marinādē.
Ir kādas idejas, kas tas varētu būt?
Kolēģis atvedis našķīšus no Ķīnas. Iesmērēti kā tipiskie ķīniešu saldumi. Kas tas ir, pats nezin. Apraksts - vidējas olīvas izmērā, zaļi dzeltens augļa mīkstums, kauliņš - iegarens, ar ļoti spiciem galiem. Tā kā plūmīte, olīva, nu, kaut kas tāds. Pēc garšas saldi skābens. Pēc struktūras - tā kā tā oga būtu vispirms izkaltēta (kā sukādes) un pēc tam ielikta speciālā marinādē.
Ir kādas idejas, kas tas varētu būt?
from: oblica
date: Nov. 4., 2011 - 12:56 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: dzeina
date: Nov. 4., 2011 - 12:57 pm
#
Salasījos jauno RL & šausmīgi gribas tagad pagaršot kādu ceptu sienāzi vai skudru oliņu parfē :D
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ena
date: Nov. 4., 2011 - 12:57 pm
#
http://www.google.lv/search?gcx=c&q=chinese+olive&um=1&ie=UTF-8&hl=lv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1050&bih=610&sei=%20EMWzTpPDEYbO4QTGnqXAAw
Atbildēt | Diskusija
from: dzeina
date: Nov. 4., 2011 - 12:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ena
date: Nov. 4., 2011 - 01:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sin
date: Nov. 4., 2011 - 01:37 pm
#
Atbildēt
from: m_x
date: Nov. 4., 2011 - 02:41 pm
#
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_a
Atbildēt