lasis

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2011 | 01:03 pm
posted by: oktobris in pajautaa

Ome cītīgi cenšas ieskaidrot, ka lasi bez sāls nedrīkst ēst, varot saķert nez kādas infekcijas. Man savukārt ar sāli negaršo, es graužu tādu jēlu, nesālītu, ar citronpipariem virsū. Kā tad ir? Drīkst?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Nov. 2., 2011 - 04:00 pm
#

Omi sūti [censored]. Visi invadēšanās gadījumi Durlandē notikuši, ēdot Peipusa asarus, jo Peipusā gan difilobotrīdiju netrūkst.
Savukārt lasi nav iespējams audzēt dīķos, tā ir ceļotājzivs, kura lielāko mūža daļu pavada jūrā. Baltijas jūrā cilvēkam bīstamu zivju parazītu nav, bet ir pieklājīgas koncentrācijas kaitīgo (kancerogēnu, mutagēno un vienkārši indīgo) vielu piesārņojums, kas Tev kaut kādu iespaidu uz veselību atstās tad, ja gadā aprīsi kādu pustonnu laša gaļas. Ja Tu neesi ronis, tad neklausies visādās strašilkās un zivi ēd droši. Tikai garšvielas gan pats samal piestiņā, vismaz zināsi, ko Tu kaisi lasim virsā.
Labu apetīti!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]huinja
date: Nov. 2., 2011 - 06:06 pm
#

"Ja tu neesi ronis" LOL : DD

Atbildēt | Iepriekšējais