lasis

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2011 | 01:03 pm
posted by: oktobris in pajautaa

Ome cītīgi cenšas ieskaidrot, ka lasi bez sāls nedrīkst ēst, varot saķert nez kādas infekcijas. Man savukārt ar sāli negaršo, es graužu tādu jēlu, nesālītu, ar citronpipariem virsū. Kā tad ir? Drīkst?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

from: [info]oktobris
date: Nov. 2., 2011 - 01:11 pm
#

nu, es šorīt improvizēju, jo citronpipari beigušies, respektīvi, beru melnos piparus un spiežu virsū no citrona pusītes sulu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Nov. 2., 2011 - 01:16 pm
#

es te vispār bik par netopiku aiziešu, bet lasi, kūpinātu vai massālītu vai dajebkādu vispār lieliski ir uz sviestmaizītes ar mārrutikiem, virsū pipari, bik sāls un mizotas laima šķēlītes! truklāt ja maizīte vēl ar ķimenēm, mmm!

viss, tagad jāiet pašai pirkt laši..

par tām infekcijām neko nezinu, bet nedomāju, ka sāls tevi no tā glābtu. drīzāk jāskatā,s no kura dīķa yivs nākusi, lai nav caureja,s nevis slikts zivis jāēd. :D

Atbildēt | Iepriekšējais