mufs

īpašumu lietas

Okt. 13., 2011 | 03:55 pm
No:: mufs

a ja nu kādam ir kāda ideja.

tātad. ir atgūtais zemesgabals (mums no tā ir 1/3 domājamā, 2/3 ne pārāk attapīgiem radiem) uz kura padomju laikos dzīvojās armija un sacēluši tur savus dzelzsbetona žogus un ēkas.
kaukādu brīdi privatizācijas aģentūra maksāja pat nomu - viņiem metrs no mājas uz mūsu zemes gabala. tagad šie no turienes izvākušies, tukšs un kluss klajumā. iekšā nekad neesam uz tā aizaugušā zemespleķa bijuši,jo vārti gan ir, bet no iekšpuses ar atslēgu.
pagāšnedēļ pienāca vēstule no vides uzraudzības jeb kāviņitursaucas - ka nav notīrīta iela. aizbraucām, jā, koku tur štāpeļiem. tas būtu štrunts, reizi nedēļā es varētu novākt, bet ja viņi sāks piesieties ziemā,ka sniegs jātīra - nu, sorri, es ar savu ielu jau netieku galā.
varētu jau pārdot, kaut gan šobrīd jau laikam tirgus neiet uz urrā + blakus tā pamestā armijas piecstāvene skatu neuzlabo.
bet sākumā gribētos tikt iekšā - tātad jautājums - vai es varu rāpties pāri,ja tā ir mana zeme - un nogriezt to ķēdi un uzlikt atslēgu no savas puses, vismaz lapu maisus varētu sastiept iekšā, varētu nobildēt un intereses pēc paskatīties vai kāds pirktu.
un otrs jautājums - ja to kārtot oficiāli - tikt iekšā - no kura gala ķerties klāt jeb tas bezcerīgi?

es nez,vai kāds kautko saprata. pašai nav baigi skaidrs nekas cits kā vien tas,ka ziemā varētu sanākt baigās ziepes. pietiek jau ar nodokli,kas jāmaksā, negribās vēl arī sodus. es jau saprotu tos blakusmājas iedzīvotājus, šmulīgi,ka viņi noslauka savas lapas un tad manējās virsū sapūš...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: