pajautaa

darba meklēšanas process, apjukums.

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2011 | 12:08 pm
posted by: krampis in pajautaa

Kā lai uzraksta patiešām labu motivācijas vēstuli? Kā lai tur ieliek iekšā dvēseli,lai darba devējs saprot,ka esmu patiešām motivēta darbam. Līdzšinējā pieredze nav diez cik laba, laikam, ja jau darba man vēl nav :D

Jautājuma otra daļa, kā norit jūsu darba meklēšanas process? Jūs sūtat tikai e-pastus, zvanat, personiski ierodaties un izdalāt savu cv un motivācijas vēstuli?

Man darba meklēšanas process patiesībā ir tumša bilde, bet man ļoti vajag palīdzību!!

Liels paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {37}

nxn

from: [info]nxn
date: Sep. 26., 2011 - 01:03 pm
#

ja tev nav pārdošanas pieredzes, varbūt tev ir pieredze cita veida darbā ar klientiem vai cilvēkiem, varbūt kkāda puslīdz piemērota izglītība :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


krampis

from: [info]krampis
date: Sep. 26., 2011 - 01:27 pm
#

man ir puspabeigta augstākā izglītība politoloģijā (jāuzraksta diplomdarbs) bet tas ir fuflo,mani tā sfēra neinteresē un cik daudz maz esmu sūtijusi cv uz sev piemērotām vakancēm, atbildes ir bijušas, diemžēl, bla bla, bet paturēsim jūsu cv savā redzeslokā. pēdējā laikā skatos uz jebkādiem darba piedāvājumiem, lai man būtu k kādi iztikas līdzekļi, uz kuru bāzes attīstīt savas iegribas izglītoties kādā noderīgākā sfērā :) pieredze ar cilvēkiem man ir, esmu strādājusi aktīvā tūrisma centrā, vadījusi atrakcijas cilvēkiem, gājusi ar grupām gidot, bet šķiet,ka vienkārši neprotu pasniegt to visu gana labi. vai ari priekšā ir gana daudz kandidātu,kuriem ir labāki papīri kā man, man viņi ir tādi niecīgi,pieredzīte tāda maziņa,plus jau kādu laiciņu neesmu nekur strādājusi,līdz ar to šķiet, ka visas prasmes ir aizgājušas pa skuju taku.

Atbildēt | Iepriekšējais