panna

« previous entry | next entry »
Sep. 16., 2011 | 10:33 am
posted by: anilirem in pajautaa

Ir jauna panna, alumīnija, gribas tagad uzturēt smuku, tīru, kā vislabāk? Vai ar birstītēm maz drīkst berzt? Kad to vislabāk tīrīt? Vai tad kad silta vai auksta? Mamma bērnībā uzvārīja karstu ūdeni, lai tie tūdi pamērcējas, bet, cik tas ir labi?

Ak, jā, platības dēļ nākas citreiz pēc ola uzcepšanas to vāku nākas uzlikt atpakaļ (tukšai), pa pusei, tas ir labi tā darīt, vai arī lai atdziest?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

bengalaas

from: [info]bengalaas
date: Sep. 16., 2011 - 04:03 pm
#

Neatceros gan nekad redzējusi pliku alumīnija pannu. Visas viņas ir pārklātas ar teflonu vai citu nepiedegošu pārklājumu, un viss ir kārtībā, kamēr vien tas pārklājums nav pārskrāpēts pušu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]redrum
date: Sep. 16., 2011 - 04:31 pm
#

ok pannas, bet katli? :) pa pilno tādus esmu redzējis. uztaisa skābu kāpostu zupu un tādu daudzuma dzelzīša uzņem, ka nu tikai.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]anilirem
date: Sep. 18., 2011 - 01:56 pm
#

Starp citu, man arī sāk likties, ka nav tīrs alumīnijs, bet teflons, es tagad domāju, vai es ar parastu olu, kotleti, pankūkām spētu to alumīniju iecept ar? Pannu neskrāpēju, neesmu no tiem.

Atbildēt | Iepriekšējais