panna

« previous entry | next entry »
Sep. 16., 2011 | 10:33 am
posted by: anilirem in pajautaa

Ir jauna panna, alumīnija, gribas tagad uzturēt smuku, tīru, kā vislabāk? Vai ar birstītēm maz drīkst berzt? Kad to vislabāk tīrīt? Vai tad kad silta vai auksta? Mamma bērnībā uzvārīja karstu ūdeni, lai tie tūdi pamērcējas, bet, cik tas ir labi?

Ak, jā, platības dēļ nākas citreiz pēc ola uzcepšanas to vāku nākas uzlikt atpakaļ (tukšai), pa pusei, tas ir labi tā darīt, vai arī lai atdziest?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

from: [info]anilirem
date: Sep. 16., 2011 - 10:46 am
#

Jopcik, nē, nu vectēvu vēl pie Dieviem negribas nejauši ar šito tūdu aizlaist... Kas tad man jālieto? Tefal pannas?... Tā pat jau nepirks. Es folijā diemžēl neko necepu, tik nesen kā sāku šiverēt, kotletes taisīt, ābolmaizes.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]adinkra
date: Sep. 16., 2011 - 10:50 am
#

Diemžēl :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 16., 2011 - 10:51 am
#

ir normālas tērauda pannas ( Prismā par optimālām cenām, ja kas).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]anilirem
date: Sep. 16., 2011 - 10:54 am
#

Ir piefiksēts pa cik?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 16., 2011 - 10:59 am
#

es tur sapirkos gan pannu, gan katliņus ( noteikti bija lētāk kā Rito) , precīzu ciparu neatceros- jo jau vismaz gads apkārt. bet draudzīga, ne gluži 2-3 ls..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]anilirem
date: Sep. 16., 2011 - 11:04 am
#

Nu šitais bija par 25 Ls.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 16., 2011 - 11:15 am
#

apmēram puse no tādas cenas

Atbildēt | Iepriekšējais