« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2011 | 11:30 am
posted by: dzeina in pajautaa

Pienu rūgušpienam labāk raudzēt ledusskapī vai arī atstāt uz galda? Ledusskapī jau nedaudz ieskābis (lauku piens, slaukts otrdienas vakarā).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Aug. 12., 2011 - 11:32 am
#

Uz galda.

Atbildēt


kreiza

from: [info]kreiza
date: Aug. 12., 2011 - 11:32 am
#

Uz galda, kamēr sarūgst, tad ledusskapī uzglabāt.

Atbildēt


vecais indiānis džims

from: [info]jim
date: Aug. 12., 2011 - 11:33 am
#

es tikai istabas temperatūrā esmu raudzējusi.

Atbildēt


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Aug. 12., 2011 - 11:43 am
#

ledusskapī tač tās nabaga pienksābās baktērijas zdohlīs. viņām siltumu vajag.

Atbildēt


muzungu

from: [info]muzungu
date: Aug. 12., 2011 - 12:08 pm
#

Normālā temp jāraudzē. Ja būs pārāk auksts, tas pasākums ievilksies, ja būs pārāk silts - rugušpiens var sanākt rūgts, jo iepelēs.

Atbildēt


from: [info]pievakare
date: Aug. 12., 2011 - 02:48 pm
#

temperatūrai jābūt virs +20 pēc Celsija

Atbildēt