pajautaa

Autoskolas

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2011 | 10:46 pm
music: Cotton Club titru mūzika
posted by: vegetable_man in pajautaa

Iesakiet pēdējā laika labāko autosskolu, cena un pēc iespējas īsāks laiks visam pasākumam. Zemūdensakmeņi nav tajās akcijās, kas piemēram mustangam tagad ir? Izklausās labi, bet vai ticami? Iesakiet, ja pēdējos mēnešos ir bijusi darīšana ar kādām labām a-skolām. Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

from: [info]orks
date: Jul. 25., 2011 - 04:49 pm
#

Es mācos - tikai lūdzu neņirgt :D - dāmu autoskolā "Glorija". Pieredze līdz šim vispozitīvākā: pastāstīju jamiem jamām, ka vajag ātri, i agrākā grupā iešķūrēja, i brīvāku instruktori ieteica... Cenu ziņā, šķiet, tas pats vidējais, kas vairumā Rīgas autoskolu- 49 ls par visu teoriju, 20 par pirmo palīdzību, 14 par med.kom., 5ls par 1 braukšanu 45 min (parasti gan brauc 1h30min, resp- 10 ls par reizi). Un praktisko var kārtot 3 gadus (jā, līgumā tā arī ir rakstīts).

Visādā ziņā varu palielīt šo autoskolu par individuālu pieeju - saskaņot var visu ko, liela pretimnākšana organizatoriskos jautājumos.

Saprotu gan, ka čalis nez vai gribēs uz tādu (lai arī daži tur ir pat manīti) :D , bet šo vairāk ierakstu, lai ir info, ja nu kāda... ēee.. dāma arī ir pārdomās un meklē viedokļus un pieredzes :)))

Atbildēt