pajautaa

produktu uzvedība

« previous entry | next entry »
Jul. 22., 2011 | 06:40 pm
posted by: _re_ in pajautaa

kādēļ viens medus strauji sacukurojas, kļūst biezs, graudains un necaurspīdīgs, kamēr otrs saglabā viskozumu un nosacītu dzidrumu ilgāku laiku? abi iegādāti no uzticamiem biteniekiem laukos.

un otrs. kas tur ir ar griķiem? kādēļ tos strauji izpirka (uz saceltā furora pamata, bet kāda?) un tagad ir vienā cenā ar kafiju un citiem tādiem aizjūru labumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

bloom

from: [info]bloom
date: Jul. 22., 2011 - 08:05 pm
#

viršu medus pats pēc konsistences ir pusmīksts, bet šķidrs ir piemēram, liepu, kas ilgi gan ir šķidrs līdz sacukurojas

Atbildēt | Iepriekšējais