pajautaa

produktu uzvedība

« previous entry | next entry »
Jul. 22., 2011 | 06:40 pm
posted by: _re_ in pajautaa

kādēļ viens medus strauji sacukurojas, kļūst biezs, graudains un necaurspīdīgs, kamēr otrs saglabā viskozumu un nosacītu dzidrumu ilgāku laiku? abi iegādāti no uzticamiem biteniekiem laukos.

un otrs. kas tur ir ar griķiem? kādēļ tos strauji izpirka (uz saceltā furora pamata, bet kāda?) un tagad ir vienā cenā ar kafiju un citiem tādiem aizjūru labumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Jul. 22., 2011 - 07:50 pm
#

Cik saprotu, ķiploki palikuši dārgi kopš putnu gripas laikiem, kad ķīnieši sev atklāja šo dārzeni(?) kā bagātīgu veselības pusavotu. Kopš ķīnieši sākuši lietot ķiploku, tas magnētiskā ceļā sabirst trubās, kas pa tiešo pievienotas katra ķīnieša mutei.

Atbildēt | Iepriekšējais