pajautaa

produktu uzvedība

« previous entry | next entry »
Jul. 22., 2011 | 06:40 pm
posted by: _re_ in pajautaa

kādēļ viens medus strauji sacukurojas, kļūst biezs, graudains un necaurspīdīgs, kamēr otrs saglabā viskozumu un nosacītu dzidrumu ilgāku laiku? abi iegādāti no uzticamiem biteniekiem laukos.

un otrs. kas tur ir ar griķiem? kādēļ tos strauji izpirka (uz saceltā furora pamata, bet kāda?) un tagad ir vienā cenā ar kafiju un citiem tādiem aizjūru labumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

nxn

from: [info]nxn
date: Jul. 22., 2011 - 07:04 pm
#

medus sliktāks nepaliek, pie tam jamo atkal var dabūt šķidru, ilgāku laiku paturot 36 grādu ūdens peldē. karstāku nevar, jo tad iet bojā vērtīgās vielas.

Atbildēt | Iepriekšējais