pajautaa

Vai mēs kļūsim par amfībijām, ēdot tomātus?

« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2011 | 09:46 am
posted by: porcupine in pajautaa

Gadījās izlasīt interviju ar Gunti Belēviču (Latvijas Aptiekāru asociācijas prezidents, ārsts, farmaceits, bioloģijas doktors, viņš arī Latvijas mākslas kolekcionārs, un pat kustējies «Par Labu Latviju!») Neēdiet Sniegbaltītes pamātes ābolus!
«Tomāts, kuru jūs pērkat lielveikalā, nebojājas. Un kāpēc? Tāpēc, ka šis tomāts ir himēra starp zivi un tomātu: šajā tomātā ir viens butes gēns.»
Tas tiešām tā ir? Mums tagad visiem izaugs žaunas un peldspuras? Ja nopietni - kāds kaut ko vairāk zina par tēmu - ģenētiski modificētā pārtika un tās ietekme uz veselību?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {56}

+++

from: [info]zefiirs
date: Jul. 5., 2011 - 05:54 pm
#

manās mājās veikala tomāti bojājas , nezinu kas tie par tomātiem, kuri nekad nesabojājas. un , kā jau agstāk rakstīja, latvijas tomāti ir garšīgi, kad novāc no lauka/siltumnīcā vasaras otrajā pusē, nevis tagad mārupes no maksimas, man tīri labi garšo holandes tomāti, nesūdzos.

Atbildēt