Viņi atkal ir ielauzušies matriksā

« previous entry | next entry »
Jun. 13., 2011 | 07:26 pm
music: 05 Gaismas Dievs
posted by: neanderthalis in pajautaa

Šodien rakājoties pēc grūti atrodamiem uzgiežņiem, kādā dzelžu kastē atradu mazu metāla krustiņu ( http://www.bildites.lv/images/5y5co2mvdii82m7be6ug.jpg), kurš, rādās, agrāk ir bijis piestiprināts pie kāda lielāka metāliska priekšmeta (aizmugurē ir lodējuma pēdas). . Par cik šis priekšmets kastē neiederas, nolēmu izvilkt šo dienasgaismā. Izvilku, nedaudz patīrīju rūsu, un ...atklājās, ka krusta apakšējā daļā ir maza miroņgalva.
Jautājums ir - kāda velna pēc? Ražošanas brāķis (izskatās rūpnieciski štancēts), kāds gribējis nedaudz pajokot, jeb ... traucējums matriksā?

Gūgle stūrgalvīgi klusē, vismaz pagaidām.

P.S. Bilde uzņemta ar vienkārši nekādu kameru, tā ka...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]po
date: Jun. 14., 2011 - 08:14 am
#

Bībelē Jēzus tiek saukts par "otro Ādamu", jo, kā ar Ādamu pasaulē ienāca grēks, un ar grēku - nāve, kam seko mūsu visu mirstīgums un grēcīgums, tā ar Jēzu Kristu pasaulē ienāca dzīvība, ko saņem katrs, kas liek savu cerību uz Viņu, atsakoties no Ādamiskās lojalitātes grēkam, un saņemot Jēzus izpirkumu no nāves kā arī augšāmcelšanās mūžīgai dzīvībai apsolījumu, ko apzīmogo paša Jēzus uzcelšanās no miroņiem.
Īsāk - Jēzus ienes pavisam jauna veida dzīvību - Dieva dzīvību - kamēr visi, kas dzimuši no Ādama (ne no Dieva), ir nodoti nāvei.

Atbildēt