pajautaa

kūkas

« previous entry | next entry »
Maijs. 17., 2011 | 02:37 pm
posted by: marija in pajautaa

man jācep torte. mammai. tātad biskvīta mīklai jābūt pēc labākajām tradīcijām, tāpat kā krēmam un garnējumam un pildījumiem. to visu es meklēšu ar uguni, bet jūs varbūt varat padalīties ar recepti. lūdzu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

from: [info]shvep
date: Maijs. 17., 2011 - 03:03 pm
#

Ā, un pareizi - atcerējos, ka gar kantēm nekādi drupināti Selgas cepumi vai hvz, bet tās maliņas, kas nogriežas no biskvītu malām, kamēr torti būvē - tās ir jāieliek cepešniekā lēnā siltumā izžāvēties, tad jāsaberž sīkās drupačās un ar tām tad taisa "apmetumu".

Atbildēt | Diskusija


marija

from: [info]marija
date: Maijs. 17., 2011 - 03:45 pm
#

O!

Atbildēt | Iepriekšējais


nxn

from: [info]nxn
date: Maijs. 17., 2011 - 03:46 pm
#

mana māte arī apgrauzdētas auzu pārslas izmanto apbārstīšanai :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]shvep
date: Maijs. 17., 2011 - 03:49 pm
#

Aha, es arī dažreiz. Bet nu Labais Tonis pieprasa, lai būtu šitās drupačiņas :D

Atbildēt | Iepriekšējais