pajautaa

interneti un citi zvēri

« previous entry | next entry »
Apr. 1., 2011 | 04:00 pm
posted by: omamma in pajautaa

acīmredzot būt draugos ar slinkiem It speciālistiem neatmaksājas un īsti nezinu kā gūglē pieiet šim jautājumam, tad nu jautāšu visu zinošajiem.

numur pirmais) labākie interneta 'sniedzēji' Rīgā (aizmirsu piebilst ka par pieklājīgām ikmēneša samaksām, kā jau krīzes laikos, bet lai nav galīgs bruņrupucis un var vilkt filmas uz urrā), ja nu tā pavisam konkrēti tad Ūnijas/Brīvības pusē. un vai kāds man sestdienas dienā šo pakalpojumu pievienos? (sen neesmu nekur vākusies un ar tādiem jautājumiem krāmējusies ka pat nezinu kas jāsaka kad šiem zvana)

un pie reizes numur otrais) vai Rīgā ir lietoto mēbeļu veikali? nu tā, lai kaut cik pieņemamu (lasīt: pēcpadomju) dīvānu un kādu plauktu var pa pieklājīgām naudām nopirkt.

ha un kur divi tur trešais: cik ilga laikā ejot normālā/ ne pārāk steidzīgā gaitā var noiet 5 kilometrus? piebildīšu ka iet viens cilvēks. un viņš ir aizdomājies.

pāldies.
un priecīgu pirmo aprīli.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Apr. 1., 2011 - 04:21 pm
#

labāk pasaki kuri kantori tev piedāvā, tad ar atbildēsim tev, kurš no tiem ir vislabākais.

viennozīmīgi izvairies no jebkādas saskarsmes ar IZZI, bet Lattelecom optiku pašlaik neviens nav pārspējis un nespēs pārspēt vēl pāris gadus. viss pārējais ir pa vidu.

Atbildēt | Diskusija


omamma

from: [info]omamma
date: Apr. 1., 2011 - 04:27 pm
#

nu personīgi neviens man klāt nav nācis :D
bet tas joks ir tur ka nemāku apskatīt kas man ko piedāvā. vai ir kāda vieta kur to var nočolēt, vai ar man jāzvana visiem mani interesējošajiem 'internetiem' un jāprasa vai viņi man kaut ko piedāvā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kkkungs
date: Apr. 1., 2011 - 04:40 pm
#

Nē, tev ir jāzvana labākajam iespējamajam variantam - Lattelecom. Un jājautā, vai uz adresi X ir pieejama optika.

a) Jā -> SOLVED;
b) Nē -> Meklējam citu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


omamma

from: [info]omamma
date: Apr. 1., 2011 - 04:55 pm
#

laikam ir solveds. cik noprotu Lattelecoma optiskais esot nepārspējams, un izskatās ka ir pieejams mājvietā, tā ka PALDIES.
tik pa tiem ātrumiem nav ne jausmas, nu uz to pašu lielāko nemaz neskatos, bet tas 'līdz 20 Mbit/sek' ir izslēdzams variants, vai var mēģināt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Apr. 1., 2011 - 06:25 pm
#

ātrums līdz 20Mbps nozīmē to, ka tu 700MB filmu vilksi nepilnas 5 minūtes. visvairāk jau jāpievērš uzmanību garantētajam ātrumam, LTK 20Mbit pieslēgumam tie ir 10Mbps, respektīvi viņi garantē ka tev ātrums vienmēr būs 10-20Mbps, toties Izzi 100Mbit internetam garantētais ātrums ir tāds pats kāds visiem IZZI pieslēgumiem - 56Kbps, jeb tik, cik pirms padsmit gadiem varēja max izspiest no iezvanpieejas interneta. un esmu palietojis IZZI internetu, 20% no laika ātrums bija ciešams, 70% no laika ātrums bija minimālais garantētais (56Kbps), bet pārējos 10% interneta vienkārši nebija. tas tā vidēji 2 gadu garumā līdz varēja lauzt ar viņiem līgumu.

Atbildēt | Iepriekšējais


omamma

from: [info]omamma
date: Apr. 1., 2011 - 05:03 pm
#

NĒ. es samuldēju nav pieejams.
tātad ir jāmeklē cita iespēja.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Apr. 1., 2011 - 06:26 pm
#

kāpņutelpā parasti ir salīmētas lapiņas, visādi MITS, ZB.LV, MPE. tev tādu nav?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]pievakare
date: Apr. 1., 2011 - 04:37 pm
#

cilvēks vidēji pārvietojas (nesteidzīgi ejot) ar ātrumu 4 km/h. tad nu 5 km cilvēks var noiet apm 1 h 15 min. bet tas ir individuāli. es esmu pieradis pārvietoties ātrāk.

Atbildēt | Diskusija


omamma

from: [info]omamma
date: Apr. 1., 2011 - 04:42 pm
#

ha, paldies. nāksies uzņemt ātrumus.

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Apr. 1., 2011 - 05:13 pm
#

lietotas mēbeles no holandes vaaar buut kaut kas jēdzīgs. vai arī nejēdzīgs, atkarībā no pieveduma un gaumes. viņiem bija pāris veikali, viens čiekurkalnā netālu no džutas ielas pārbrauktuves.

un bija iespējams Rīgā pasūtīt no Polijas IKEAs mēbeles ar nelielu uzcenojumu par piegādi, tur gan reizi mēnesī viņi brauc pakaļ pasūtījumiem.

no interneta pakalpojuma sniedzējiem izvēlēties var tikai to, kas piedāvā konkrētajā rajonā. vislabākā izvēle ir lielajos guļamrajonos, pie kuriem ūnijas iela laikam īsti nepieder. skaties, vai tev kāpņu telpā vai blakusmājām kkur nav uzlīmītes par interneta piedāvājumiem.

Atbildēt