Latvija vs citas valstis

« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2011 | 03:40 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa

dārgie cibiņi, kas ir dzīvojuši/kādu ilgāku laiku uzturējušies ārzemēs,

pastāstiet, lūdzu, par lietām, kas tomēr LV ir labākas / sakārtotākas / draudzīgākas! derēs arī lietas, kas atšķiras konkrētas pilsētas līmenī, nutur, piem, sabiedriskais transports utml.

gribu savākt viedokļus, ka nav viss tik slikti :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {142}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 7., 2011 - 09:03 pm
#

Latvijaa cilveeki mazaak piekasaas par siikumiem, un vairaak draudzeejaas 'pa iistam', vai kaa lai to nosauc. Piemeeram, kameer kaiminjsh reaali nenositiis sievu, citi kaiminji neiejauksies:)Vaacijaa atkal, pilniigi oficiaali, sveetdienaas nav pienjemts darbinaat putekljsuuceeju. Un ar draudziibu taa, ka te, lai pieteiktos ciemos pie best frend ir pienjemts nolikt terminju, kad driiksti naakt ar savu shnjabi un paraudaat uz pleca.
Spaanijaa gandriiz neiespeejami uztaisiit biznesu 'latvieshu izpratnee'', ar kaadu vieteejo, jo vinjiem viss ir muuzhiigaa riitdiena, kas katru dienu paarceljaas uz citu dienu. Vienkaarshi nervi netur.Veel tur ir zems izgliitiibas liimenis, jo visiem patiik tuseet, taapeec, ka atshkjiriibaa no Latvijas, kur gadaa 9 meeneshus ir rudens, tur spiid saule, un nevienam nepatiik seedeet pie graamataam.

Atbildēt