Dators kaput

« previous entry | next entry »
Feb. 21., 2011 | 06:49 pm
posted by: jaranga in pajautaa

Kādam varbūt ir nojausma,kas ar portatīvo būtu noticis, tika skatīta filma un nopauzēta,portatīvais atstāts ar aizvērtu ekrānu, pēc laika, dators nereaģē, nesēdzas iekšā,nekas nenotiek,klusums. (izlādējies nevar būt :D) Kas varētu būt par vainu? Videokarte moš nobrukusi,bet tad vai tad nevaidzētu būt kādai skaņai,kad slēdz iekšā?? Galīgi neko nesaprotu..
+ Tam seko,kur Jelgavā viņu varētu par normālu cenu aiznest uz diagnostiku un salabot šo smuci?
Paldies :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]grey
date: Feb. 21., 2011 - 11:42 pm
#

Ja datoram izņemts un no jauna ielikts akumulators, dators pieslēgts pie strāvas, ieslēdzot nav nekādas skaņas un nekādas lampiņas neiedegas, tad visticamāk ir bojāta mātesplate.

Ja uz brīdi dators ieslēdzas (nu, lampiņas iedegas utt) un tad uzreiz izslēdzas - tad visticamāk ir problēmas ar dzesēšanu (pārkarst).

Ja uz brīdi dators ieslēdzas (deg lampiņas un dators nopīkst) - visticamāk ir nobeigusies atmiņa.

Principā iesaku pagaidām izņemt akumulatoru un uz nakti atstāt kā ir. No rīta pamēģināt iestartēt bez akumulatora un tad tikai ar akumulatoru. (Pirms to darīt vēl var izraut DVD lasītāju, ja ir izņemams, HDD, ja ir izņemams, visas USB ierīces, peles, visus strāvas tērētājus nost). Ja nekā nav tad serviss/garantijas remonts. Ceru, ka pirkts Latvijā.

Atbildēt