pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 2., 2011 | 06:28 pm
posted by: pecuminjsh in pajautaa

Es zinu, ka tāds jautājums jau ir bijis, bet tomēr - kas ir latviešu tradicionāli ēdieni?
Ņemot vērā, ka tāds būs jāgatavo neilgā laika sprīdī ļoti daudznacionālā kompānijā (kur, visticamāk, kotletes un karbonādes jau būs aizņemtas) un ar ierobežotu resursu daudzumu.

Man ienāca prātā tikai biezpiena un ābola plātsmaize, šokolādes desa (nepieciešamāso sastāvdaļas nav pieejamas). Otra latviete grib taisīt rosolu, bet man tas ne pārāk patīk.

Nu, lai vai kā, varbūt kādas idejas.

+ Nesen paskatījos bildes un vienā to tām tika gatavoti ķiploku grauzdiņi kā latviešu ēdiens.

Paldies.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

from: [info]jaranga
date: Feb. 2., 2011 - 09:24 pm
#

+

parasti visi taisa sāļos.. arī gotiņas variizvārīt ;D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


pec

from: [info]pecuminjsh
date: Feb. 3., 2011 - 12:12 am
#

Gotiņas? Tā varētu būt ideja!
Iečekoju recepti, izskatās, ka viss varētu notikt.

Atbildēt | Iepriekšējais


pec

from: [info]pecuminjsh
date: Feb. 3., 2011 - 12:25 am
#

Ā, jā, ja notiek piena un cukura vārīšana, ir kas jādara citādi nekā tad, ja to dara ar iebiezināto pienu (arī tāds šeit nav)? Vai arī nezināsi?

Atbildēt | Iepriekšējais