Darbs postojot reklāmas internetā.

« previous entry | next entry »
Jan. 19., 2011 | 02:10 am
posted by: maardza in pajautaa

Sveicināti! Vēlējos uzzināt Jūsu attieksmi un, varbūt, arī pieredzi ar šāda veida darbiem: http://www.scotts-money-blog.com/work-at-home/

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: [info]randomerror
date: Jan. 19., 2011 - 02:27 am
#

DIE!!!

Atbildēt


from: [info]anonims
date: Jan. 19., 2011 - 02:45 am
#

tu jautā kā strādā piramīdas?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]maardza
date: Jan. 19., 2011 - 03:51 am
#

Es gribu uzzināt cik daudz tajā ir patiesība.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]alan
date: Jan. 19., 2011 - 04:00 am
#

TU ESI TROLLIS?!?!?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]maardza
date: Jan. 19., 2011 - 04:11 am
#

Ko?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]maardza
date: Jan. 19., 2011 - 04:13 am
#

Es tiešām par to neko nezinu.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]anonims
date: Jan. 19., 2011 - 11:46 am
#

apskatīsimies faktus.
vai tev tas viss kopumā, lapas teksts, audio un tas, ka tev jāiegādājās starta komplekts nešķiet kaut nedaudz aizdomīgs. cilvēks principā ļoti uzstājīgi cenšās tev ielikt miljonu kabatā. verot lapu ciet, uzlec piedāvājums ar atlaidi. varot to lapu ciet parādās jauna atlaide, kura darbojās vien 5 minūtes. vai tev tas izklausās pēc nopietna darba piedāvājuma, godīga veida kā nopelnīt, vai arī tomēr tam ir izmisīga "biznesmeņa" vervētāja piegarša?

par piramīdu tipa biznesiem (Multi-Level Marketing - MLM):

"If you've heard of network marketing (like Amway), then you know that there are legitimate MLM businesses based on agents selling products or services.

One big problem with MLMs, though, is when the pyramid and the ladder-climbing become more important than selling the actual product or service.

If the MLM business opportunity is all about finding new recruits rather than selling products or services, beware: The Federal Trade Commission may consider it to be a pyramid scheme... and not only can you lose all your money, but you can be charged with fraud, too!

We saw an interesting MLM scam recently: one MLM company advertised the product they were selling as FREE. The fine print, however, states that it is "free in the sense that you could be earning commissions and bonuses in excess of the cost of your monthly purchase of" the product. Does that sound like free to you? "

šķiet par konkrēto gadījumu:

"Firstly a good BBB rating means absolutely nothing, especially when the company does honor their terms and conditions. I view this site as a scam for a few simple reasons...

1) The actual cost if you keep the kit is $39.95 + 9.95 S&H for a CD of testimonials that still gives the potential worker at home no information about the product or services, is outrageously overpriced. Shipping for a single CD should cost maybe a dollar or two. Perhaps we are paying for their pain and suffering when they get a papercut putting the CD into an envelope. And almost $40 for a DVD, c'mon we can get new release big budget movies for half that.

2) Misrepresentation. No one affiliated with Income at Home.com will mention what the product is until you first sepnd money.

3) The best and fastest way to make money with herbalife is to recruit others to sell. A very legal twist on the pyramid schemes of the past. And you would need to work the system more than you would work a regular job.

So next time you see a car on the road with a herbalife sticker, steer clear and feel sorry for those poor souls."

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]bunga
date: Jan. 19., 2011 - 04:16 am
#

Neieteiktu ar šitiem ņemties. Ja naudu varētu tik viegli nopelnīt, visi tā darītu. Parasti ir daži cilvēki, kas reāli arī tiek pie tā piķa, bet lai tas notiktu, viņiem vajag jaunas 'asinis', ko sūkt. Ja kāds labi zināms cilvēks pats piedāvā sākt kaut ko tādu no sākuma - ja sirdsapziņa netraucē, kāpēc ne. Bet šitie sludinājumi nekad ne pie kā laba nenoved.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]maardza
date: Jan. 19., 2011 - 05:34 am
#

Kas ir tas sliktais, pie kā tas parasti noved?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]bunga
date: Jan. 19., 2011 - 05:49 am
#

Tas, ka šīs šēmas neparedz opciju
x nauda, ko nopelnīs jaunpienācēji
Nereti viņi sāk liet, ka jāsakrāj, teksim, 100 naudiņas, lai vispār kaut ko varētu izņemt. Un tev ir 99, bet tad sistēma 'uzkaras' un nekā. Viss balstās uz to, ka būs daudz gribētāju, kas tam veltīs savu laiku, dažreiz pat naudu un saprotot, ka tāds čakars vien ir, atmetīs ar roku un aizies. Bet tevis iztērētie resursi taču paliks viņiem. Un tad atkal kāds atsauksies uz sludinājumu.
Labi, nevaru apgalvot, ka 100% visi tā dara, bet cik dzirdēts, neviens ar to naudu nenopelna. Cits pasūdzās, cits vienkārši beidz tērēt laiku un nervus un dzīvo tālāk.

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Jan. 19., 2011 - 09:35 am
#

Muļķīšu ķeršanas pasākums :(

Atbildēt | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Jan. 19., 2011 - 10:00 am
#

Kad ejot ārā no tās lapas izlēca uzraksts lai vēl neeju, tas mani pārliecināja dubultā, ka tas ir lohotrons.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]atis
date: Jan. 19., 2011 - 09:55 am
#

Vienīgais veids kā ar to nopelnīt ir pašam uztaisīt savu muļķu ķeršanas sistēmu un viņu paveikto darbu/klikšķus/hvz ko pārdot citiem.

It kā jau liekas pievilcīgi, bet padomā - kuri gan būs tie idioti, kas par bezjēdzīgu klikšķināšanu, copy/paste maksās tūkstošiem dolāru? Bahreinas šeihs, kuram nav ko darīt ar savu naudu? Protams, shēmu īpašnieki saņem naudu, bet tie sīki santīmi un tūkstošus var nopelnīt tikai samedījot lielu skaitu muļķu, kuri par velti iegulda savu laiku.

Īstie apjomi redzami pie Amazon Mechanical Turk https://www.mturk.com - to ir veidojis Amazon un šim pasākumam var uzticēties - naudu maksā pa īstam. Tur arī var redzēt cik īsti maksā par šādu darbu - 1 vai 2 dolāra centus par pietiekoši garu anketu aizpildīšanu. Stundā kādi 50 santīmi varbūt sanāk. Varbūt.

Atbildēt


from: [info]maardza
date: Jan. 19., 2011 - 04:51 pm
#

Paldies visiem, tagad man viss ir skaidrs. Būs vien jāmeklē reāls darbs.
Biju lasījusi par svārstu sistēmu, tikai kaut kā neiedomājos, ka tā būs te paslēpusies. Cik sapratu, tad no manis te vairāk noplēsīs un ekspluatēs, nekā es beigās nopelnīšu. Bet, kaut gan, ja tā padomā, tad visi darba ļaudis ir iekš piramīdas, mēs visi esam darba skudriņas, tas nu tā.

Atbildēt