pajautaa

interneta ātrums

« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2010 | 03:14 pm
posted by: flitta in pajautaa

Labdien visiem tiem, kas kaut ko saprot par datoru lietām un arī tiem, kas nesaprot. Tāāātad - esmu riktīgi iegrābusies ar tādu krāmu kā &^%&* LMT internetu (jā, jā, to pašu, kuru ar to modēmu pārnēsā). Nu riktīgākā zaraza, no kuras jātiek vaļā. Tas, ko es saprotu ir tas, ka ātrums 0.13 mb/s download's un 0,08 upload's ir miršanas slieksnis (mirst ne tikai intrnets, bet arī tas,kurš viņu izmanto, jo kamēr kaut ko sagaida, jau var nosirmot...). Tagad izskaidrojiet man lūdzu - ko lai Āgenskalna priedēs pieslēdz par sakarīgām naudiņām? Skatos, ka balticom un baltcom pat zem 6 LS piedāvā, bet ko nozīmē tas 5 mbits iekš LV un 3 iekš ārzemēm - vai tas arī nav tas pats mirējs? Baidos bēgot no vilka uzskriet lācim, tāpēc jau iepriekš saku paldies par kādu izskaidrojumu. :)


P.S. - internetu izmantoju tikai lai rakstītu e-pastus, lasītu, lasītu,lasītu un paklausītos mūziku kādā e-radio. Filmas nelejuplādēju... Nu, tas tā, lai saprastu, kam tas internets vajadzīgs.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]sewolawen
date: Nov. 12., 2010 - 03:37 pm
#

Es Āgenskalnā sēžu uz šī kantora www.edan.lv piedāvātā kabeļa.
Nekādu problēmu nav bijis un par 12,10 mēnesī faktiskais ātrums ir visnotaļ pieņemams. Vienīgi ārzemju trafiks mēdz šad tad "iebremzēt".

Atbildēt