pajautaa

Nepraša zivju pirkstiņu pagatavošanas jautājumos

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2005 | 11:51 am
posted by: aiz in pajautaa

Vakar nopirku zivju pirkstiņus, bet izrādījās, ka vairs neatminos, kā tos pareizi pagatavot... Kāds šito štelli pieprot? :)
Mikroviļņu krāsns man nava, bet gribās, lai tie pirkstiņi būtu silti un ēdami.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

from: [info]dzeina
date: Nov. 15., 2005 - 11:49 am
#

Pannā uzkarsē eļļu. Uz pavisam mazas uguns ļauj, lai lēnām cepas. Ja uguns būs par lielu, paši apcepsies, bet vidus būs sasalis vai jēls

Atbildēt | Diskusija


dindin

from: [info]aiz
date: Nov. 15., 2005 - 11:56 am
#

Darīju tā: uzvāriju kartupeļus, nokāsu, uzliku vēl uz mazas ugunteles pasautēties un uzmetu pa virsu tos nelaimīgos zivju pirkstus, lai atkausējas. Bet galā sanāca tieši tā, kā Tu saki - jēli un vēl diezgan sasaluši... :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


x-ƒ

from: [info]x_f
date: Nov. 15., 2005 - 11:57 am
#

/me aiz negaidītā pārsteiguma noelšas. :))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Nov. 15., 2005 - 12:03 pm
#

nah Tu vēl tur kartupeļus iemaisīji?
paņem tagad tos savus jēlos pirxteļus & apcep eļļā VIENUS PAŠUS

Atbildēt | Iepriekšējais