pajautaa

putukrējuma-mascarpones krems

« previous entry | next entry »
Okt. 1., 2010 | 06:14 pm
posted by: skuka in pajautaa

Palīgā!
Kā taisa putukrējuma - mascarpones krēmu? Es varētu pildīt (vēja kūkas) ar tūru putukrējumu, bet man kāds ieteica to sajaukt ar mascarponi, tāpēc putukrējuma nenopirku pietiekami daudz. Kādā secībā lietas jādara? Putukrējumu saputo, tad iejauc mascarponi? Vai kā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

grieta

from: [info]grieta
date: Okt. 1., 2010 - 06:52 pm
#

JĀ, tieši tādā secībā, biezpiena krēmu arī tādā secībā

Atbildēt


andalusia

from: [info]andalusia
date: Okt. 1., 2010 - 06:56 pm
#

jaa, no saakuma putkreejumu ar cukuru saputo(var arii olas dzeltenumu piejaukt) , tad piejauc maskarponi, vai ja grib "light" var filadelfia un visu saputo kopaa, 300ml 35% putkreejuma : 500g siera un bon appétit //

Atbildēt


ululate

from: [info]ululate
date: Okt. 1., 2010 - 06:59 pm
#

par secību nezināšu, bet es esmu lasījusi, ka ir svarīgi mascarponi (ar kko kopā) putot un maisīt ļoti lēnām, citādi mainoties konsistence un nesanākot.

Atbildēt


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Okt. 1., 2010 - 07:31 pm
#

mascarponi vispirms vajag patureet istabas temperatuuraa un ar karoti kaartiigi izspaidiit, lai paliek miiksta un tad iemaisiit gatavaa putukreejumaa. ja neizspaida, vinja var vienmeeriigi nesajaukties.

Atbildēt