ūdens avots Juglas apkaimē

« previous entry | next entry »
Okt. 1., 2010 | 03:33 pm
posted by: piii in pajautaa

Tā kā Rīgas dzīvokļos pieejamais krāna ūdens nešķiet pārāk dzerams, meklēju avotu, kur regulāri piebraukt pasmelties tīru dzeramo ūdeni. Vēlams iespējami tuvāk Juglai (vai vismaz Rīgas apkaimē), sasniedzams ar auto un bez pārāk gariem kājāmpārgājieniem, bet vienlaikus ne gluži lielceļu un citu netīrību tuvumā. Zini tādu? Padalies, ar info, lūdzu, ja zini!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {27}

from: [info]8
date: Okt. 2., 2010 - 09:15 am
#

Ir avoti divi gabali pie Riigas - Tallinas apvedcelja, viens ir izbraucot cauri Ulbrokai, Saurieshiem un neaizbraucot liidz luksoforam, kaadus nu nezinu 100 m atpakalj kreisajaa pusee ir taada iebraucamaa vieta, tur parasti ir ljaudis ar mucaam, kas njem uudeni, otrs ir izbraucot cauri Liichiem arii nedabraucot liidz luksoforam, pieljauju, ka labajaa pusee, arii ir avots, vieniigais tie avoti rudenii un ziemaa ir mazliet ar duunjainu piegarshu, man negarshoja tas uudens, es arii lietoju filtru (tam atkal jamaina kasetes ik pec 150 l), bet visleetaak ir vnk pirkt veikalaa pa 34 santiimiem 5 l burku, tas arii leetaak buus, nekaa braukaat ar auto pec uudens!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Okt. 2., 2010 - 01:03 pm
#

cilvēki mīļie, visas burkas veikalos tiek pildītas no rīgas ūdensvada - to ir apliecinājuši laboratoriskie pētījumi ne reizi vien un rezultāti sludināti televīzijās, pie kam visās pēc kārtas

atšķirība burkām ir tikai tāda, ka daži ūdeņi pa priekšu iziet kādu nebūt filtrāciju, bet citi nekādu - savukārt tiem kuriem iziet filtrācija no filtru nomaiņas datuma

šādus pašus rezultātus lieliski sniedz mājas filtri ;) pa trīnīti veselai cisternai pietiks

un lietot kaut ko no atklāta avota, kur nav zināms, vai tie nav vienkārši notekūdeņi no kaimiņa dīķa ;) vai kārtējā gudrona ezera ;) ir pārsteidzoši ;)

Atbildēt | Iepriekšējais