pajautaa

optikas saloni

« previous entry | next entry »
Sep. 3., 2010 | 08:11 am
posted by: starsailor in pajautaa

Kur šobrīd (vai vispār) visizdevīgāk pirkt/pasūtīt optiskās brilles? No optikas saloniem neko daudz nesaprotu, būtu vajadzīgs gan zinošs ārsts, gan kvalitatīvas brilles.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Sep. 3., 2010 - 08:41 am
#

Nezinu par izdevīgumu, bet gadiem eju uz to Pasaules Optikas bodīti, kas ir Brīvibas ielas pašā sākumā, pretī viesnīcai Latvija. Optometriste tur ir vnk lieliska.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 3., 2010 - 08:54 am
#

kādas tur cenas?lēcām, rāmjiem, optometrei? nu apmlitūdas?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Sep. 3., 2010 - 12:56 pm
#

Nu, teiksim, Fiellmanā var par ~20 (un, ja nevajag dzidrinātās lēcas, tad pat par kādiem 15 Ls) uztaisīt brilles, ja der kāds no bezmaksas rāmjiem. Maksas rāmji, šķiet, sākot ar kādiem sešiem latiem līdz daudz latiem. Redzes pārbeude šajā gadījumā ir par velti. (Vismaz, pirms nedēļas vēl tā bija, man mamma nupat kā tur tika pie smukām lasāmbrillēm par 23 latiem)
Man tas kantoris šķiet ļoti atsaucīgs, nekad nav bijusi slikta pieredze, vienīgais, rāmjus gan es sev tur nevaru piemeklēt (man ir salīdzinoši augstas apaļas uzacis, nu, it kā es brīnītos, tāpēc tas nav nekāds brīnums un to īsti nevajadzētu uzskatīt par optikas mīnusu). Teiksim, vienreiz gribēju pamēģināt citas kontaktlēcas un, lai pārbaudītu, vai man tādas derēs, bez jebkādas maksas un birokrātiskas sūtīšanas pie acu ārstiem, vienkārši palūdza aiziet līdz tiem pārbaudāmajiem aparātiem, visu uzreiz pārbaudīja un uzreiz arī pārdeva.

Atbildēt