uz litru ūdens - 2 ēdamkarotes sāls un 1 ēdamkarote cukurs (bez kaudzes), tirgū nopērc tās speciālās buntītes ar marinēšanai/skābēšanai ar dažādiem garšaugiem (diļlu kāti, kāds ķiploks, mārrutku lapas utt) (kādi 50 sant).
Sagriez lielos gabalos tos tos zaļumus, saliec apakšā, virsū gurķus un pārlej ar verdošo sālsūdeni. Ja liec kādā bļodā, nevis burkā, tad labāk kādu šķīvi vai kko tml pa virsu pēc tam. kad ūdens atdzisis var likt iekš ledusskapja. un pēc aptuveni 6h jau var garšot. lai ātrāk maziesālītos, gurķiem var nogriezt abus galus bišķi nost.
from: bestia
date: Aug. 10., 2010 - 11:07 am
#
uz litru ūdens - 2 ēdamkarotes sāls un 1 ēdamkarote cukurs (bez kaudzes), tirgū nopērc tās speciālās buntītes ar marinēšanai/skābēšanai ar dažādiem garšaugiem (diļlu kāti, kāds ķiploks, mārrutku lapas utt) (kādi 50 sant).
Sagriez lielos gabalos tos tos zaļumus, saliec apakšā, virsū gurķus un pārlej ar verdošo sālsūdeni. Ja liec kādā bļodā, nevis burkā, tad labāk kādu šķīvi vai kko tml pa virsu pēc tam. kad ūdens atdzisis var likt iekš ledusskapja. un pēc aptuveni 6h jau var garšot. lai ātrāk maziesālītos, gurķiem var nogriezt abus galus bišķi nost.
Atbildēt