pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2010 | 03:28 pm
posted by: sailenc in pajautaa

Kā ātri un gardi pagatavot picas mīklu, lai nesanāktu bieza un neizcepusies?
Gatavie maisījumi šoreiz neiet krastā

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]pieninjsh
date: Maijs. 25., 2010 - 03:42 pm
#

Reiz taisīju no baltmaizes.. izmīci baltmaizes rikas pienā, izspied.. un mīkla sanāca labum-labā.
Bikuci sodas liku klāt.

Atbildēt


from: [info]akvalangs
date: Maijs. 25., 2010 - 03:50 pm
#

milti ūdens sāls eļļa

Atbildēt | Diskusija


the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Maijs. 25., 2010 - 04:52 pm
#

plus no manas puses.
es piezímétu ka údenim ir jábut pasiltam un ka jaatstaj uz vismaz paris stundám

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Maijs. 25., 2010 - 04:08 pm
#

piens, cipata sausā rauga, milti, eļļa

Atbildēt


piile

from: [info]piile
date: Maijs. 25., 2010 - 04:14 pm
#

http://www.101cookbooks.com/archives/001199.html

Atbildēt


austra

from: [info]au
date: Maijs. 25., 2010 - 05:21 pm
#

pievienojos - ūdens milti sāls eļļa, bet es vēl lieku klāt kefīru, kas palīdz tai nekļūt pārāk cietai.

Atbildēt