pajautaa

A+S zobārsti

« previous entry | next entry »
Maijs. 25., 2010 | 01:09 pm
posted by: maruta in pajautaa

Varbūt kāds/a atcerās, kādreiz Lāčplēša ielā 60 bija zobārstniecība A+S, cik saprotu, jau kādu laiku likvidēta, bet varbūt ir zināms, kur, piemēram, tādā gadījumā tika liktas visas pacientu kartes, izmeklējumu dati utt? Un kur tagad strādā šie zobārsti. Pirms vēl tika likvidēts, pārgāju pie cita zobārsta, bet nav īsti skaidrs, kā iegūt iepriekšējos datus? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]and
date: Maijs. 25., 2010 - 01:23 pm
#

uzraksti vai uzzvani uz http://www.a-plus-s.lv/kontakti.html , cik zinu, fitnesa klubs un zobārstniecības kabinets bija ģimenes uzņēmums.

Atbildēt | Diskusija


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Maijs. 25., 2010 - 01:25 pm
#

zvanīju, viņi neko nezinot..

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]and
date: Maijs. 25., 2010 - 01:46 pm
#

nu tad meklē sporta kluba vadītāju Ineti Auziņu, viņa gan jau iedos kādus galus... jo, ja man atmiņa neviļ, viņas dēls tur ar zobārstniecību ņēmās (iespējams, kaut ko jaucu, bet tāds fails ir fiksēts atmiņas kambaros no laika, kad sieva man RSU zobārstniecību studēja)... bet vispār laikam diezgan bezcerīgi, ja ņem vērā šo: http://db.lv/r/115028-a-s-atzist-par-maksatnespejigu

Atbildēt


from: [info]ruukjelis
date: Maijs. 25., 2010 - 01:59 pm
#

neko nezinu teikt, bet iedomājos, ka loģiski būtu, ka šādiem bankrotējušiem uzņēmumiem dati par pacientiem vismaz uz kādu laiku būtu jānodod arhīvā.
vai nevar painteresēties kaut kādā iestādē (arī nezinu kādā un slinkums neklēt; patērētāju ties.aizsardz.? ), kas regulē šadus gadījumus?
kas varētu notikt ar šādām kartiņām? Izmestas miskastē? Vai tādā gadījumā netiek pārkāpts fizisko personu datu aizsardzības likums?

Atbildēt


from: [info]jurgis
date: Maijs. 25., 2010 - 07:01 pm
#

zobārsti pārcēlās ar visu arhīvu kaut kur netālu. ja vēl neesi noskaidrojis, kur, tad varu pajautāt cilvēkam, kurš pēc a+s likvidācijas bija pie sava zobārsta, kuram bija arī vecā kartiņa.

Atbildēt | Diskusija


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Maijs. 25., 2010 - 07:10 pm
#

neesmu gan noskaidrojusi.. ja vari, pajautā, lūdzu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]jurgis
date: Maijs. 25., 2010 - 09:46 pm
#

izrādās, ka visi zobārsti aizgājuši kur nu kurais un pie dežurantes esot bijuši atstāti numuri. zobārste sanita strādā stabu 25/3, nr - 67298623. ja tev kāda cita vajadzīga, tad varbūt caur viņu var atrast.

Atbildēt | Iepriekšējais