*Dzērvi pagatavoja, apgriežot kažoku uz otru pusi un vienā piedurknē iebāžot cirvi ar visu kātu. Cirvja pietam abās pusēs piesēja karotes, kas izskatījās pēc ausīm. Bez tam vēl pielika knābi, kuru varēja grozīt. Ar knābi parasti citus knābāja vai arī to trina pie zemes.
*Dzērbe satinās lielā lakatā, rokās turēja garu koku, kam galā uzmaukts zābaks.
from: zhagata
date: Mar. 27., 2010 - 01:08 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: koijots
date: Mar. 27., 2010 - 09:44 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zhagata
date: Mar. 27., 2010 - 09:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: koijots
date: Mar. 27., 2010 - 09:47 am
#
*Dzērbe satinās lielā lakatā, rokās turēja garu koku, kam galā uzmaukts zābaks.
Atbildēt