Mar. 19., 2010 | 02:34 pm
No:: lotele
mājās tagad bada laiki. Taisu auzupārslas - psaberu bļodiņā, sev sajaucu ar 2 tējkarotēm cukura, uzleju ūdeni. Kad sabiezējusi, tad pielieku sagriestu, nomizotu ābolu.
Vecim apleju vnk pārslas, klāt sviests, sāls un samarinēti sīpolīni (vnk svaigs sīpols iemests etiķī un atstāts uz pāris stundām).
vakarā atkal kartupeļi, sagriesti mazos kubiņos un tad cep uz pannas līdz viņi visi tādi mīksti paliek un forši, tad fiksi klāt sīpolu un pāri kaltētas dilles. Pat nekādu mērci klāt neprasās.
hmm, par barojošu - noteikti kkas kur klāt ir gaļa.
Vecim apleju vnk pārslas, klāt sviests, sāls un samarinēti sīpolīni (vnk svaigs sīpols iemests etiķī un atstāts uz pāris stundām).
vakarā atkal kartupeļi, sagriesti mazos kubiņos un tad cep uz pannas līdz viņi visi tādi mīksti paliek un forši, tad fiksi klāt sīpolu un pāri kaltētas dilles. Pat nekādu mērci klāt neprasās.
hmm, par barojošu - noteikti kkas kur klāt ir gaļa.