pajautaa

Gribu mācīties!

« previous entry | next entry »
Mar. 15., 2010 | 11:12 pm
posted by: skakri in pajautaa

Čau, Ciba!

Ir jautājums studējošajiem programmētājiem (vēlams clientside, bet padziļināti OO PHP) - kā ir ar neklātieni un augstskolām? Patreiz iekritušas acīs ir RTU un Latvijas Biznesa Koledža.

Mazliet fona informācijas - darbojos šajā jomā 5 gadus, padziļināti - pēdējos divus (tas ir domāts - nav nepieciešams "JavaScript for dummies").

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]crash_and_burn
date: Mar. 16., 2010 - 02:09 am
#

Par 2 - painterisējies par Zend sertifikācijas un apmācības iespējām.
Par 3, nav lielas nozīmes, kurā universitātē. Tālāk viss atkarīgs no attieksmes, ja iesi uz universitāti iemācīties, tad to var izdarīt gan LU, gan RTU (par pārējām mazāk zināms).
Pilnībā piekrītu [info]cata komentāram, pats gan biju LU datoristos, bet rezultāts tāds pats: iedeva pamatus daudz un dažādās tēmās, no kurām cītīgāk attīstīju tās, kas mani interisēja. Un par programmēšanu - arī kā jau teicu, un kā [info]cata teica, ja tu māki programmēt, tad valoda ir mazsvarīga, sākt kodēt jaunā - nav problēmas.

Nezinu vai vēl patiess, bet kādreiz bija teiciens, ka LU grūti tikt iekšā, un grūti tikt ārā. RTU viegli tikt iekšā, bet tikpat viegli ārā. (LU mazāk uzņēma, bet ārā nemeta, ar retiem izņēmumiem. RTU uzņēma daudzus, bet pirmajos kursos lielāko daļu atsijāja).

Atbildēt | Iepriekšējais