pajautaa

pretrunas.

« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2010 | 09:00 pm
posted by: red_devil in pajautaa

..badā novārgušajiem bērniem fašistinoņēma asinis vācu hospitāļu vajadzībām.. [*16. lpp]
runa ir par ebreju cilvēkbērniem.


vai tad vāciešiem ebreji nebija tauta, kura jāiznīcina, jo neatbilst standartiem, bet paši izmanto ebreju bērnu asisnis.m?
vai arī es lāga kko neesmu sapratusi.

*"Salaspils nāves nometene" izdotas 1973.gadā.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

atbilde

from: [info]sita
date: Mar. 13., 2010 - 09:16 pm
#

1973. gada grāmata, izdevējs - karā uzvarētājvalsts. Par ziepēm no ebreju taukiem nekā nebija rakstīts, un lampu abažūriem no ādām, un tā joprojām?

Atbildēt | Diskusija


red_devil

Re: atbilde

from: [info]red_devil
date: Mar. 13., 2010 - 09:35 pm
#

es tikai pajautāju.
var jau atbildēt arī bez dzēlībām ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: atbilde

from: [info]sita
date: Mar. 13., 2010 - 09:39 pm
#

Es bez dzēlībām! Tā ir padomju laiku grāmata, katrā iekārtā cita patiesība. Mūsdienās arī.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Petrovichs

Re: atbilde

from: [info]petrovichs
date: Mar. 13., 2010 - 09:46 pm
#

Ja precīzāk, tad - katrā iekārtā savi meli.

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Mar. 13., 2010 - 09:48 pm
#

Palasi labāk Ezergaili, tas nopietns pētnieks. Un Salaspilī nebija nāves nometne. Bija koncentrācijas nometne vai pat divas, ja pieskaita karagūstekņu nometni.

Atbildēt


from: [info]antireality
date: Mar. 13., 2010 - 10:12 pm
#

salaspils nāves nometne vispār ir kautkas īpašs. mana oma kara laikā devās apciemot savu tēvu, kas tur bija ieslodzīts [polis, ne jūds] . tad kad jau muzejs tika ierīkots nometnes vietā, viņa brauca apskatīt kā nu ir. bet plašā instalācija - salaspils nāves nometne, kā smejies , atradās otrpus dzelzceļa sliedēm, pretējā virzienā, nekā viņa kara laikā bija ciemojusies. nometne gan esot bijusi abās pusēs sliedēm. vienā tagad ir instalācija, otrā ir dārziņi. tad nu salaspilnieki tagad audzē kapu dārzeņus.

bet par to vai ebreji ir jāiznīcina, drosmīgākie vēsturnieki joprojām strīdas. protams , ka iznīcināja, bet bojā gājušo skaits nelīmējas ne ar tālaika nacionalitātes pārstāvju skaitu eiropā + to pēkšņu skaita palielināšanos ārpus eiropas, gan ar fizikas likumiem aculiecinieku stāstos neiet kopā. tāpat interesi raisa aizliegums pētīt holakaustu, to drīkst darīt tikai ar kautkādas tur ebreju organizācijas atļauju, ko ir gandrīz neiespējami iegūt. bet apšaubīt bojā gājušo skaitu nozīmē pretendēt uz cietumsodu. katru gadu daži cilvēki par savu uzskatu neslēpšanu dodas cietumā. un tie ir ne tikai kautkādi atsaldēti neonacisti, tie ir arī profesionāli vēsturnieki. tā lūk.
nenostājos nevienā no pusēm, bet fakti un attieksme vedina uz pārdomām.
respektīvi, tas ko gribēju ar to teikt, ir , ka protams , ka izmantoja asinis un ne tikai. un tradīcija turpinās, jo israēlas militāristi [kas paši to atzina] , kā nesen presē tika rakstīts arī izmantoja palestīniešu detaļas savu karavīru lāpīšanai.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]antireality
date: Mar. 13., 2010 - 10:30 pm
#

http://www.youtube.com/watch?v=OkH09ynHmxs

dokumentālā filma 9 daļās. nosaukums gan ir pretenciozs, bet jāpievērš uzmanība fizikas likumu lomas analīzei nāves nometņu sakarā.

Atbildēt | Iepriekšējais


zivs

from: [info]zivs
date: Mar. 13., 2010 - 10:29 pm
#

Kā jau visur lielajā politikā pastāv dubultstandarti, tā arī, domāju, šeit tam nebija nozīmes - štrunts par nosrausto "augsto" redzējumu - ja bija izdevīgi, to locīja kā vajadzēja, tātad arī ebreju asinis varēja izrādīties gana labas ārietim.

Come on, visu nosaka situācija, un arī mēs reizēm rīkojamies pretēji saviem uzskatiem, ja "šoreiz tā vajag", vēlāk vnk uzdzerot šņabi un pēc nedēļas aizmirstot.

Atbildēt | Diskusija


iokaste

from: [info]iokaste
date: Mar. 14., 2010 - 12:58 pm
#

šmek..

Atbildēt | Iepriekšējais