Mar. 6., 2010 | 01:14 pm
No:: digna

Kāpēc tik negatīvi - "bailes no pārmaiņām, pieradums pie problēmām, slinkums ko citu pasākt"? Tā vien liekas, ka aizbraukšana ir kaut kāda prestiža lieta.
Te vēl ir arī tādi, kam svarīga ģimene un draugi, kurus līdzi nepaņemsi. Tas man ir viens no galvenajiem iemesliem, lai neaizbrauktu. Lai kur es būtu, maksimums pēc nedēļas man jau ļoti gribas Mājās.Tas nav tikai dzīvoklis vai kas tur, tā ir sajūta, ka kādam Tu esi vajadzīgs, un nevis kaut kur tur, bet te pat.
Šeit ir četri gadalaiki, kurus mīlu. Un uz jebkuru Latvijas nostūri var aizbraukt dažās stundās. Te ir gan jūra, gan mežs, gan pilsēta, gan lauki un visi tie ir rokas stiepiena attālumā viens no otra. Un man tas liekas ļoti ērti un skaisti.

Protams, ir nenormāli stulbi, ka tādā valstiskā līmenī reti kurš te kādam ir vajadzīgs, es arī, piemēram, darbu nevaru atrast jau pāris gadus, bet nejau tajā slēpjas visu cilvēku dzīves jēga un laime.

Mjā, bet pat es pa laikam domaju, ka jabrauc prom kaut kur, nu, tajos brīžos kad sāk grauzt bezcerības tārps un ieslēdzas kurnēšanas režīms. Un tad, ja ziņas paskatos un palasu biežāk. :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: