pajautaa

meitenes arī grib zināt

« previous entry | next entry »
Mar. 4., 2010 | 12:24 am
posted by: lidot in pajautaa

Kas ir jāatbild vai ko vēlas dzirdēt stiprā dzimuma pārstāvji, piezvanot meitenei un pasakot (vai uzrakstot sms): "Pastāsti kaut ko"?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Mar. 4., 2010 - 01:42 am
#

vēl vairāk, ja viņam nākas tev ko tādu teikt, acīmredzams, ka arī Tev ar viņu nav pārāk aizraujoši, jo jums nevedas sarunas un tās jāveido šādi mākslīgi

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


E=mc^2

from: [info]kartona_kaste
date: Mar. 4., 2010 - 03:01 am
#

kapec tada skepse?
kur paliek mulsums, kad vnk nezini ko teikt, kad gribas, lai ir pareizi, gribas, lai butu ari otram interesanti. padoma jau par faktu, ka beibe ir tik izmisusi savas domas, ka to publice klaba. publiska telpa! itka jau anonima, bet still.
bet, ka jau sheit min, nekas jau nav pareizs, vai nepareizs. es parasti saku jokot par kko, nu ja kotletes, tas ir preti izmests izaicinajums.
lai gan ja, ja puisis gribetu kaut vai satikties, vins kka savadak runatu, a mosk bailigs, ka vins tiks atraidits... smagas ex attiecibas, slikta dzives pieredze ar sms utml. lai jau dama paskatas, kas notiek un tad spriezh pati, jo ja jau pashai neinteresetu, tad neliktu tik lielu postu public space, bet vnk ar draudzenem sachalotos telefonsarunas :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Mar. 4., 2010 - 03:09 am
#

Pieņemu, ka tā bija tikai veselīga ziņkāre vai pat retoriskais jautājums, arī man kādreiz šāds jautājums radās.
Ja mulsums u.t.t. - tas jau nav slikti, tā tikai mana pārliecība, ka ne es esmu cirks un ne es izklaidēju otru cilvēku, kontaktam jāraisās pašam no sevis, ja mums nav par ko runāt, tātad diez vai arī būs :)

Dažkārt arī labi ir klusēt tāpat, tas gan visbiežāk gadījumos, kad cilvēki pārslēdzas uz flirtu, jo tas uz kādu laiku noslāpē citus trūkumus :)

Atbildēt | Iepriekšējais


zane

from: [info]lidot
date: Mar. 4., 2010 - 08:14 am
#

es zināju, ka diskusija kļūs interesanta, tiklīdz tajā vīrieša viedokli mēģinās skaidrot sieviete. :D

paskaties šajā pašā komūnā pāris jautājumus atpakaļ - tad varbūt arī sapratīsi, kāda izmisuma dzīta es publiski uzdodu šo intīmo jautājumu ;D

Atbildēt | Iepriekšējais


zane

from: [info]lidot
date: Mar. 4., 2010 - 08:26 am
#

vot, nevaru saprast, cik tālu "gribam kotletes un minetu" ir tikai poza un kur sākas sērija "ceļam sienas, jo gribam redzēt, kura tām pārkāps pāri." viņi jau ir tās jūtīgās dvēselītes.
never know, kurš no Tevis minētajiem variantiem kurā reizā ir patiesība. nu, vismaz līdz brīdim, kamēr neuzcep kotletes un neaizbrauc ciemos. :D

Atbildēt | Iepriekšējais