pajautaa

kaķene un pavasaris

« previous entry | next entry »
Feb. 28., 2010 | 04:27 pm
posted by: spuldziite in pajautaa

kaķis, aptuveni 5 mēnešus veca, kopš vakardienas staigā apkārt un brēkā tik nelabā balsī, ka tiešām sākt likties, ka kaut kas nav labi. paēdusi ir, padzērusies arī (jāsaka, pēdējās dienas biežāk izslāpusi). uz kastīti iet normāli, ir attārpota ap ziemassvētkiem, divas nedēļas tiek dotas antibiotikas, jo netiekam vaļā no kaķu iesnām un apsārtušām acīm, bet drīz ir jāpotē un jāsterilizē..

tātad, kāpēc mans mazais draugs brēc tik nelabi? turklāt, viņa paguļ, paēd, pabrēc, paguļ, pabrēc.. uz spēlēm nereaģē, pat mīļākās mantiņas šodien neinteresē. vai tiešām kaķu laiks jau? bet to taču tik ap 7, 8 mēnešu vecumu sāk tā izjust, jeb es kļūdos?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

from: [info]kepinas
date: Feb. 28., 2010 - 08:09 pm
#

Labi, jums ir īpašs gadījums, bet, lūdzu, neiesakiet citiem - stipriem, jauniem, veseliem kaķiem līdzekļus, kuri izraisa audzējus! :(( Nu taču nav jābūt tik milzīgam egoistam, lai nepaciestos pāris dienas sava mīļotā kaķa dēļ un iedragātu visu mazā drauga veselību. Un esmu pārliecināta, ka spuldziite neizmantos šos "nekaitīgos burvju līdzekļus".

Nu, protams, izņemot jūsu īpašo gadījumu... Lai gan, ja kaķis pašlaik ir stiprs un vesels... vispār meklēšanās krietni (!) iedragā imunitāti. Varat paintersēties par inhalāciju narkozi, kas ir drošāka un ko mēdz izmantot veciem "riska" dzīvniekiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]komeeta_naak
date: Feb. 28., 2010 - 08:13 pm
#

zini, nav pārāk viegli, ja pašām reizi mēnesī ir īpašās dienas un vēl kaķim ir īpašā nedēļa (protams, ka ne vienā un tai pašā laikā). gulēt normāli nevar pat četristabu dzīvoklī, kur it kā vietas ir daudz.
un doma par sterilizāciju bija jau senāk, kad vēl viņa nebija diez ko "veca", bet jau tas tas nebija ieteicams.
es ļoti mīlu savu kaķi, bet viņa īpašajās dienās bez tabletēm viņu patiešām gribas mest pret sienu, jo tas NAV izturams.

Atbildēt | Iepriekšējais