« previous entry | next entry »
Feb. 26., 2010 | 10:03 am
posted by: melpomene in pajautaa

čaviņas,

Vai kādam no jums ir bijis/ir joprojām tetovējums, kas itkā ir uz 4 - 5 gadiem? Lūdzu dalieties pieredzē, vai tas tiešām noiet nost pēc solītā laika un pazūd pavisam? nepaliek kaut kādi tizli tintes traipi? kā viņam ir ar izbalēšanu? un vai noņemšanā (pirms laika) tiek pielietots tas pats process, kas normālajiem?

paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

pomegranate (my name is alise)

from: [info]pomegranate
date: Feb. 26., 2010 - 11:19 am
#

man tāds ir no 2002.gada - ir joprojām. ir pabalējis, taču viss vēl redzams. Pieļauju domu, ka tas noies, taču kādus 5 gadus, domāju vēl turēsies, ja neko nedarīšu. Taču - pabalējis ir pietiekami, lai varētu uz tā kaut ko jaunu taisīt virsū (jāpiebilst, ka nebija nekādu tumšu pleķu, tikai melnbaltas kontūras).
Principā - tas ir tāds pats tetovējums, tikai nav tik dziļi taisīts - līdz ar to - kā tā āda mainās, tā tas tetovējums zūd. Ja būtu kādā vietā, kura tiek biežāk berzta u.t.t., tad tagad vairs nebūtu - tas noteikti. Man ir uz muguras lāpstiņas.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Feb. 26., 2010 - 11:26 am
#

nu jā, mani visvairāk baida tas balēšanas process, jo esmu redzējusi kā tas izskatās. bet plāns ir taisīt samērā redzamā vietā un māc šaubas vai pēc gada tas izskatīsies estētiski pievilcīgi.

varbūt Tu zini kādu citu tehnolģiju, kas piedāvā zīmējumu uz ādas uz pāris gadiem, bet, ko var dabūt fiksi nost?

izņemot, protams, hennu un košļeņu novelcenītes..

Atbildēt | Iepriekšējais


zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Feb. 26., 2010 - 11:28 am
#

tieši vakar pēc sporta meiteņu ģērbtuvēs spriedām, vienai meitenei bija pabalējis.. viņa nožēlo. jo ir redzamā vietā un pašai nepatīk kā tagad izskatās tas pabalējušais..

Atbildēt | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Feb. 26., 2010 - 11:31 am
#

akdievs, Tu ej uz cityfitness?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


zazazumm

from: [info]zazazumm
date: Feb. 26., 2010 - 11:42 am
#

nē ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


tati

from: [info]tati
date: Feb. 26., 2010 - 12:08 pm
#

man kādus 5 gadus jau ir tas mazgadīgais tattoo.
No sākuma bija mells, a tagad ir pelēks. Nu neteiktu, ka tik briesmīgi izskatās - ir jārēķinās, ka nebūs visu laiku smuks smuks un tāds spilgts un ta pēkšņi vienā dienā pazudīs.

Atbildēt


from: [info]sick_among_pure
date: Mar. 1., 2010 - 01:32 pm
#

Ko čakarēties. Taisi kārtīgu un pie profesionāļiem. Man vecākajiem tetovējumiem ir gadi 15 un tie izskatās tā, it kā nupat uztaisīti. Un vēl ilgi izskatīsies. Kā var dadomāties līdz idiotismam taisīt kaut kādus noejošos tetovējumus... Ja neesi pietiekami nobriedusi/pieaugusi... vai pietiekami negribi, netaisi vispār (vai ja vajag uz vienu pasākumu varu ieteikt kādu kas uzzīmēs ar pildspalvu vienai reizei, vai (vismaz agrāk varēja dabūt košļeņu papīrīšus ar noejošiem "tetovējumiem" - pērc tādus)). Ja taisa tetovējumu tad taisa... un ja uztaisa profesionāli tad būs labi minimums 20 gadu, bet varbūt pat vispār nekad nebūs jāpielabo, bet ja ir vēlēšanās pastiloties/paākstīties ... bet pēc tam ... no grēka tālām... esmu mietpilsone un man nekad tāds nav bijis... nu tad netaisi vispār vai uztaisi uz pakaļas... maz kas to redzēs... bet visi šie noejošie... tas ir tāpat kā melot grēksūdzē!

Atbildēt