nu ne uzreiz pēc tā burbuļojošā trokšņa, drīzāk kad viss apklusis, bet nevar arī pārvilkt, ar laiku SAJŪT īsto brīdi. kafiju ieberot ir jāpiespiež, lai blīvi blīvi saspiesta. nu tā man iedzimtais itālis mācīja :) vel svarīgi nopirkt normālu kannu, nevis kaut kādu lēto ar plānu dibenu.
+ vēl vecs Sicīliešu triks :) Ja grib maksimāli visu izspiest no tās kapijas, tad brīdī, kad viss ūdens no apakšas ir izvārījies, paņemt moku (jā, tā to tējkannu sauc) aiz rokturīša un to daļu, kur lej ūdeni, no ārpuses zem auksta ūdens apskalot un likt atkal vārīties. Tādā veidā viņš vēl kādu laiku paburbuļo un kapijas sanāk vairāk.
hm, man iedzimtais itālis mācija tieši otrādi - kafiju nedrīkst sablīvēt! manuprāt, arī izklausās loģiskāk - lai tur gaiss un ūdens var cirkulēt un tā.
from: nxn
date: Dec. 17., 2009 - 11:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: o515
date: Dec. 18., 2009 - 09:01 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sivns_sniegaa
date: Dec. 18., 2009 - 03:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zazazelle
date: Dec. 18., 2009 - 10:26 pm
#
budem staratzza
Atbildēt | Iepriekšējais