« previous entry | next entry »
Okt. 11., 2005 | 12:03 am
posted by: 95 in pajautaa

Vai Rīgā ir vēl kāda universitāte, kur mācības tiek organizētas līdzīgi kā RSU ESF?

Varbūt te ir kāds, kas studē tur socioloģiju un var padalīties ar iespaidiem par pašu programmu, pasniedzējiem utt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Edgars

from: [info]daysleeper
date: Okt. 11., 2005 - 08:33 am
#

kādreiz studēju blakus katedrā - komunikācijas zinātni. Ieteiktu pašam aizbraukt un iepazīties uz vietas ar studentiem parunāt. pirmā kursa studenti noteikti tagad nav nekādi laimīgie, bet parunātu arī ar pārējiem kursiem redzētu kas un kā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]95
date: Okt. 11., 2005 - 11:29 am
#

redz, es arī, un tieši tajā pašā laikā kādu pusgadiņu ;)

laikam jau būs kaut kad pavasarī jāaizbrauc un jāpaskatās kā tur tagad ir, pēc n-tajās universitātēs pavadītā laika, nākas secināt, ka rsu esf ir vienīgā, kur man patika pats mācību process - ka nav jāatsēž n-tās lekcijas visu dienu. laikam jau nekur citur tā tomēr nav :/

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Okt. 11., 2005 - 10:11 am
#

es studēju pusgadu un tad aizgāju. mācīšanas metodes bija pārāk sadistiskas - jāpērk dārgi materiāli, jākonspektē, lekcijās īsti neko nepastāstīja. bet tas bija pirms kādiem 3 gadiem, moš tagad mainījušās.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]anjux
date: Okt. 11., 2005 - 09:34 pm
#

taadi ir RSU noteikumi - 70 % vielas apguve pashmaaciibu celjaa. respektiivi, kopsavilkumu rakstishana! par materiaaliem, piekriitu - tie nav leeti, bet nevajag jau katram obligaati pirkt - mees, piemeeram, metaamies uz vairaakiem cilveekiem. nekaadu probleemu. un veel jau visaadi varianti izmantoti. studentu solidarizaacija:) bet par lekcijaam varu teikt vieniig to - tie, kas kalusaas, tie arii dzird;) un tici man - man jau peec pirmaas nedeeljas nolaidaas rokas un gribeejaas visu mest pie malas. tas bija pirmajaa kursa.

Atbildēt | Iepriekšējais


*

from: [info]swf
date: Okt. 11., 2005 - 01:44 pm
#

ar organizēšanu tu domā moduļu sistēmu, ka 1 mēnesi mācās intensīvi 1 priekšmetu un tad noliek eksi un miers?
es studēju sabiedriskās attiecības un man jau pašai baigi patīk, ērti, nav viss vienā čupā sajaucies. :)

Atbildēt


from: [info]anjux
date: Okt. 11., 2005 - 09:26 pm
#

es ar shobriid esmu iztureejusi liidz 3 kursam zhurnaalistos. statistika nav jautra - no apmeeram 50 cilveekiem mums palikushi ir kaadi 20 - izturiigakie un siivaakie;) paareejie aizmuuk uz LU vai brauc uz Iirju;) meegjinaashu buut objektiiva - modulju sisteema ir laba, jo reizee ne tikai disciplinee, bet iemaaca vielu labaak,nekaa gadiijumaa, kad studenti dienaam un naktiim zubraas tikai uz sesijaam. Sesiju mums NAV! Janvaaris briivs:) Ja iztur pirmaa kursa ugunskristiibas, tad otrais ir viegls, par tresho nemaz nerunaajot! un sociologiem ir patieshaam laba katedras vadiitaaja. pati pie vinjas regulaari njemu C izveeles kursus. Respect! Veel...piekriitu tiem, kas uzskata, ka ir sameeraa nezheeliigs ritms un veel taa drakoniskaa kopsavilkumu rakstiishana, bet ja iemaacaas lasiit pa diagonaali, tad...:))

P.S.Par paareejiem negatiivajiem siikumiem varu vien teikt, ka visaas augstskolaas ir arii savi gljuki.

Atbildēt