mintajs un cidonijas

« previous entry | next entry »
Dec. 6., 2009 | 02:04 pm
posted by: lodzinjsh in pajautaa

Kā pagatavot mintaja fileju? Un kā es varētu skābumu piegādāt zivij ar cidonijām?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

tante

from: [info]tante
date: Dec. 6., 2009 - 02:10 pm
#

ja atsaldēta, tad tāpat kā jebkuru citu zivi.:)
ja sasaldēta, tad no sākuma izlem kādu gribi gatavot - atsaldētu vai sasaldētu...

ar cidonijām vari skābumu mierīgi piešķirt divos veidos -
1. noklāt visu to zivs fiļu ar cidoniju plāxnītēm..
2. pamocīt savu sulu spiedi un izspiest no tām cidonijām tik sulas, cik šamās piekritīs atdot un tad apslacīt ar to sulu to zivs fiļu..
:))

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Dec. 6., 2009 - 02:12 pm
#

Es arii domaaju par variantu 1), bet tad padomaaju, ka taa vareetu arii buut bik pa traku un sabojaat to galju paarskaabinot. Cidonija jau ir daudz jiftiigaaka par citronu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Dec. 6., 2009 - 02:14 pm
#

nav nemaz tik traki.:) nav takš jātur diennakti virsū.:) pietix ar pusstundu.:)

Atbildēt | Iepriekšējais