Dec. 6., 2009 | 02:10 pm
No:: tante
ja atsaldēta, tad tāpat kā jebkuru citu zivi.:)
ja sasaldēta, tad no sākuma izlem kādu gribi gatavot - atsaldētu vai sasaldētu...
ar cidonijām vari skābumu mierīgi piešķirt divos veidos -
1. noklāt visu to zivs fiļu ar cidoniju plāxnītēm..
2. pamocīt savu sulu spiedi un izspiest no tām cidonijām tik sulas, cik šamās piekritīs atdot un tad apslacīt ar to sulu to zivs fiļu..
:))
ja sasaldēta, tad no sākuma izlem kādu gribi gatavot - atsaldētu vai sasaldētu...
ar cidonijām vari skābumu mierīgi piešķirt divos veidos -
1. noklāt visu to zivs fiļu ar cidoniju plāxnītēm..
2. pamocīt savu sulu spiedi un izspiest no tām cidonijām tik sulas, cik šamās piekritīs atdot un tad apslacīt ar to sulu to zivs fiļu..
:))