phoenix

Nov. 24., 2009 | 05:41 pm
No:: phoenix

Vajadzīgs komentārs.

Situācija: Ir kantoris, kur pasūtīta web lapas izstrāde. Šis kantoris piedāvā arī hostinga pakalpojumus. Cenu lapā, kur uzskaitītas web lapas izstrādes izmaksas, tiek norādītas arī hostēšanas izmaksas. Man tās šķiet neadekvāti augstas, tāpēc lūdzu jūsu komentāru par tām. (āķis tajā, ka viens no partneriem vēlas šeti hostēties, un es šobrīd vedu pārrunas ar kantora pārstavi par cenu. Viņi uzskata, ka viņu piedāvājums ir labs, man liekas - neadekvās + man kā klientam ir maz iespējas, ko administrēt. tejupar visu, jāsazinās ar kantori, bet tas ir mans laiks un man atkarība no viņu laika. Gribu zināt Jūsu domas, jo varbūt esmu tikai izlutināta šajā ziņā (gan cenu, gan iespēju).

Lapas apjoms līdz 250MB - 5Ls/mēn
Lapas apjoms līdz 500MB - 10Ls/mēn
Lapas apjoms līdz 750MB - 15Ls/mēn
Lapas apjoms līdz 1GB - 20Ls/mēn
e-pasta kontu administrācija (epasta kontu izveide)- 5Ls

Papildus info: firmai nav savas mājas lapas, kurā varētu iepazīties ar hostinga pkalpojuma iespējām sīkāk. Tas, ko esmu noskaidrojusi e-pasta sarakstē:

  • vadības sistēmas (piemēram, kā cpanel) netiek piedāvāta

  • klientam nav piekļuves galvenajai dirketorijai (ar iemeslu: tā kā firma izstrādā arī web lapu, lai klients kaut ko nesačakarētu. Bet man varbūt gribas izveidot kādu jaunu mapi, vai ko citu!? turklāt, ja sačakarēsim, pašiem vien nāksies maksāt par labošanu)

  • kā attaisnojumu summai tiek minēts, ka e-pasti tiek piesaistīti GMAIL sistēmai un klietnam esot liela e-pastu kvota (bet tos lielo vietu epastiem ne jau forma nodoršina, bet GMAIL! Turklāt e-pastus ar GMAIL sasaista jebkurš normāls hostētājs! un par to atsevišķu samaksu neprasa. vismaz es zinu tādus.)

  • Negrib man atbildēt, uz kāda OS viņu serveri darbojas. Atbildēja ar pretjautājumu - ko man tas dos un ja man ko konkrēti vajag, lai es jautājot.

  • pieejams tikai vines FTP lietotājs (nav pieejas galvenajai lapas direktorijai)


Kopumā man škiet, ka kantoris grib paturēt visus galvenos vadības grožus savās rokās. Taču ja reiz es viņiem maksāju, es gribu arī pati brīvu pieeju tām lietām, kuras nu jau ir norma hostinga pasaulē (man šķiet). kaut vai tā pati vadības sistēmas pieejamība!

P.s. man pašai ļoti simpātisks šķiet nano.lv kantoris. es jau gribētu pie viņiem. varbūt kas var ko teikt arī šaja sakarā?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: