pajautaa

.....

« previous entry | next entry »
Nov. 24., 2009 | 04:49 pm
posted by: melle in pajautaa

Vai tiešām ir vēl kāds kurš izbauda patriotisma jūtas pret šo valsti un cer uz Latvijas turpmāko attīstību un labklājību?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {49}

from: [info]stihija
date: Nov. 24., 2009 - 05:51 pm
#

jā, ļoti.
Latvija tā nav tikai valdība. Tā ir ģimene, draugi, radoši un gudri cilvēki, fantastiska daba, jūra, ezers un upe. Tā ir arhitektūra. Tā ir svaigs gaiss. Tā ir iespēja runāt latviešu valodā. Tās ir dziesmas. Tie ir jāņi un līgo. Tās ir apsnigušas egles Ziemassvētkos. Tās ir manas mājas.

Man patika skaidrojums, ko reiz dzirdēju TV: "Arī mamma jūs var reizēm tā nokaitīnāt, ka aiz dusmām nezināt kur likties. Bet tas nenozīmē, ka jūs nemīlat savu mammu"

Atbildēt | Diskusija


.

from: [info]hessin
date: Nov. 24., 2009 - 08:41 pm
#

kaut kad pa tv arī bija akcija, kur kāda meitenīte jūsmoja par Latvijas ziemām.
Dzīvojoties pa Kurzemi/Rīgu, tā ziema tagad ir tāda paknapa - ja uzsnieg, tad ātri arī nokūst (pilsētā vienmēr par grādu siltāk). Tā ka varbūt Vidzemes augstienē un Latgalē ir tā "Latvijas" ziema :)

Nekas personīgs, kā jau rakstīju, pēdējos 15 (?) gadus Latvijas ziemu, ko varētu nosaukt par ziemu, nav nācies satikt savā dzīvošanas apgabalā :))

--
tāpat Ziemassvētkos sniega iespējamība ir visai maza (katru gadu visi par to sapņo, bet reāli varbūt reizi piecgadē tas sniegs arī ir). Parasti jau februāris ir tas visīstākais ziemas mēnesis. (šosezon gan sola aukstu ziemu ar janvāri, cerams, ka tā arī būs)

Atbildēt | Iepriekšējais