pajautaa

Latvieshu vakars nelatviskaa videe

« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 07:28 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Mums te treshdien briest pasaakums, kuraa veelamies nelatvieshus iepaziistinaat ar Latviju un latvieshiem un tradicijaam u.t.t.
Ir jau doma par Tugadinju - tagadinju un Adamam bij septinji deeli :) Veel protams PV un Dziesmu sveetku paraadiishana un kaut kas no latvieshu virtuves, beeeet.. noteikti ir kaut kas nenormaali labs, kas man praataa nav ienaacis un savukaart tev ir lieliska pieredze shaadu pasaakumu organizeeshanaa un tu vai pliisti no veeleeshanaas padaliities ar savaam zinaashanaam. Tad nu shii ir tava iespeeja! Sirsniigi pateicos!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

durka

from: [info]durka
date: Nov. 16., 2009 - 08:47 pm
#

reņģes roltonā

Atbildēt


from: [info]kurbulis
date: Nov. 16., 2009 - 08:51 pm
#

Pipele kefīrā!

Atbildēt


millers

from: [info]millers
date: Nov. 16., 2009 - 09:03 pm
#

A million reasons...

Atbildēt


tante

from: [info]tante
date: Nov. 16., 2009 - 09:23 pm
#

no latviešu virtuves speķa pīrāgi, sklandarauši, siļķu tīteņi ar biezpienu klāt un basta.:)))
nu vēl maizes zupu savārīt desertam vai ābolus ar medu un riextiem cepeškrāsnī sacept.:)

Atbildēt | Diskusija


pupturis

from: [info]pupturis
date: Nov. 16., 2009 - 10:14 pm
#

auxto zupu neaizmirst!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 16., 2009 - 10:38 pm
#

rosolu ar vaik pilnai anturāžai.:)

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Nov. 17., 2009 - 12:54 am
#

paldies! Mums te diremzheel nav maniits ne biezpiens, ne spekjis, bet paldies par ieteikumiem.. domaaju, kaut ko noteikti uztaisiisim. Abolus ar riekstiem un medu kaa pagatavot?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 17., 2009 - 08:54 am
#

tak prosta - izdob tiem āboliem viduci, vai nu paņem gatavu medus/riextu maisījumu via pati sajauc un iekortelē tai viducī un šauj cepeškrāsnī.:))
speķa pīrāgus vislabāk cepināt no žāvētas cūkas krūtiņas - becon po ihņemu..:)
moš ir mājas siers manīts tāds balts vai dzeltenīgs graudains?.. sadrupinātu atjauc ar skābu rkējumu un dabūsi kaut ko līdzīgu biezpienam..:)

Atbildēt | Iepriekšējais


annāputra

from: [info]sivns_sniegaa
date: Nov. 17., 2009 - 12:00 am
#

vienā pasākumā rādījām visādas latviešu multenes, par avārijas brigādi itāļi bija vienkārši sajūsmā.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Nov. 17., 2009 - 12:53 am
#

Perfekti!! Mees dieshi domaajaam par kaut kaadu filmu vai multeni, bet neizdomaajaam neko ar anglju tulkojumu :) Paaaaldies!

Atbildēt | Iepriekšējais