pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 2., 2009 | 06:42 pm
posted by: fruktoze in pajautaa

kursh ir garshiigs saldeejums? Shoreiz nederees standarta piena pulvera izstraadaajumi,interesee IISTIE saldeejumi, taadi, kaa beerniibaa, kas kuurst mutee un ir kreemiigi, nevis uudens un pulveris. un jaa pieejami Elvi, rimi vai maximaa botaaniskaa daarza rajonaa :))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]adelise
date: Nov. 2., 2009 - 06:45 pm
#

Karlsons :]
Vai Tio Goal, ja nemaldos - respektīvi saldējums starp diviem cepumiem. Cepumi garšīgi, saldējums tāds.. trekns un garšīgs.

Atbildēt | Diskusija


sade

from: [info]sade
date: Nov. 2., 2009 - 07:25 pm
#

+1 Tio Goal tiešām ir supersaldējums.

Atbildēt | Iepriekšējais


pec

from: [info]pecuminjsh
date: Nov. 2., 2009 - 08:59 pm
#

plusiņš Karlsonam!

Atbildēt | Iepriekšējais


pomegranate (my name is alise)

from: [info]pomegranate
date: Nov. 2., 2009 - 06:53 pm
#

http://www.dabasdobe.lv/bode/82_204

Tur ir garšīgākie saldējumi pasaulē un ĪSTI, turklāt - ar piegādi mājās ;) Iesaku!

Atbildēt


from: [info]pieninjsh
date: Nov. 2., 2009 - 06:53 pm
#

Tu domā tos kādi bija senāk?

Tādus, kurus grābjot karote saliecas, nevis tagadējos uzpūstos sū?

Pēdējā neesmu tādus manījis, visi pārsvarā uzpūsti putukrēmīgi.. vienu reizīti skajā gan sanāca trāpīt uz 'īsto' saldējumu, galvā palikusī cena asociējas ar ~5ls/kg

Atbildēt | Diskusija


Z.

from: [info]fruktoze
date: Nov. 2., 2009 - 06:57 pm
#

cena nav buutiska, sky's man tikai uz ulmana gatves, mashiina laukos, mans taxists pirmdienaas nestraadaa, karoch, laikam jaataisa pasta.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Nov. 2., 2009 - 06:56 pm
#

1nīgie lv ražotie PIENA, ko zinu - Druvas & Rujienas. Var atrast rimi, iespejams, ka tikai lielakajos.

Atbildēt | Diskusija


Z.

from: [info]fruktoze
date: Nov. 2., 2009 - 06:59 pm
#

laabi 'rimi aiz statoila' es jau naaku...

ha nju jaa tur arii marliks buus...nice

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]intta
date: Nov. 2., 2009 - 08:01 pm
#

plusviens

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]alison
date: Nov. 2., 2009 - 06:58 pm
#

jā, druvas ir labi, no tiem, ko veikalā var dabūt un kas nemaksā miljonus

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Nov. 2., 2009 - 06:59 pm
#

bet pēc būtības tāpat gavno.. nav tā garša un kokteilis sanāk... nesanāk :)

Atbildēt | Iepriekšējais


anta

from: [info]softdb
date: Nov. 2., 2009 - 07:28 pm
#

Imho, vēl ir tāds spīdīgi zaļā iepakojumā ar Ziemassvētku vecīti virsū [mazais, tb, kkādi 100 ml]. Tāds riktīgi krēmīgs un ar rozīnēm; nu manā izpratnē tas ir īsts saldējums, lai gan vecajos, labajos laikos, kad zāle zaļāka bija, nedzīvoju.

Atbildēt


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Nov. 2., 2009 - 07:49 pm
#

druvas ar rupjmaizi un dzērvenēm.

Atbildēt


agressor

from: [info]agressor
date: Nov. 2., 2009 - 07:59 pm
#

ingmann ir garšīgākā ķīmija out there

Atbildēt


from: [info]kr
date: Nov. 2., 2009 - 09:22 pm
#

garšīgākie saldējumi ever ir 'Leduspuķē', blakus GC

Atbildēt | Diskusija


Le Shante

from: [info]epiphany
date: Nov. 2., 2009 - 10:05 pm
#

+1 par leduspuķes saldējumiem! Var dabūt arī uz mājām lielajās pakās :) Lūk, tie ir tādi saldējumi! Iestāde jau no izseniem laikiem tur ir un saldējumi tieši tā arī garšo - kā vecie, labie ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kr
date: Nov. 2., 2009 - 10:10 pm
#

un vafelītē!
vēl tikai pietrūkst papīrīts pa virsu

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lotele
date: Nov. 2., 2009 - 10:06 pm
#

+1, it sevišķi ar griljāžuvai marmelādi mmmmmm....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Nov. 3., 2009 - 10:38 am
#

wtf is griljāža?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Z.

from: [info]fruktoze
date: Nov. 3., 2009 - 12:30 pm
#

sacukurotas auzu paarslas+plombiirs.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lotele
date: Nov. 3., 2009 - 12:36 pm
#

num parasti rieksti/auzupārslas sacepti ar cukuru uz pannas.
mēs mājās cepam 1:1 cik auzupārslas tik pat cukura pēc svara.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Nov. 3., 2009 - 10:39 am
#

Mārtiņa Rītiņa siļķu saldējums protams.

Atbildēt