pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 13., 2009 | 04:07 pm
posted by: fruktoze in pajautaa

kaa noslaaniit kakji kursh aiz niknuma (par to ka netiek manaa guljamistabaa) piekakaa savaa gultaa/guljvietaa/whatever, taa lai vinjsh saprastu...nav jau pirmaa reize un nav jau pirmaa gulta...citaas vinjsh churaaja... gribu lai kakenei pielektu ka nedriixt smirdinaat manu maaju un katram ir sava guljvieta.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {70}

from: [info]und
date: Okt. 13., 2009 - 06:20 pm
#

paklau, tev tiešām liekas, ka, ja kaķi baro ar prof. barību, tad viņš jūtas labi un viņam neko citu vairs nevajag? visi te tādi stulbi, ak tu nabadzīte, vienīgā tāda gudra padevusies, nu nevajag tev dzīvniekus, nekad un nekādus, ja iedomājies ka labas paikas nopirkšana ir viss, ko tam dzīvniekam vajag
ja tiešām vēlies risināt situāciju, sāc ar to, ko jau tev teica - aizved kaķi pie ārsta, jo čurāšana pa malām varētu būt kāda veselības problēma, kaķis jau citādāk nespēj pateikt, ka viņam kas kaiš
un vēl, kaķi ļoti labi jūt cilvēka attieksmi, tas varētu būt otrs iemesls, kāpēc kaķis čurā pa malām

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Z.

from: [info]fruktoze
date: Okt. 13., 2009 - 06:26 pm
#

es neapgalvoju ka visi ir stulbi ir cilveeki kas ieteica reaalas normaalas darbiibas...kuras arii izmeegjinaashu nevis uzreiz teica kakji nonjemt nost un citus murgus, ja? par stulbu atziistu tikai ms dzeinu jo vinjai leeni pielec ka kakjim nekas ljauns manaa maajaa nenotiks.

un es nedomaaju ka dziivniekam pietiek ar eedienu taapeec ar vinju arii speeleejas un miiljo, zeelo, kemmee, atlauj guleet kur grib tikai ne manaa istabaa un es vinjam neko nesaku kad vinjsh seez vannasistabaa un skataas kaa es mazgaajos un aaraa es vinju arii nestiepju jo vinjam ir bail un man tas shkjiet brutaali, naakamais, ja es gribeeshu dziivnieku man vinjsh buus. es nelienu tavaas lietaas ko manupraat tev vajag vai nevajag nelien tu arii maneejaas.

naakamais, neredzu jeegu vest pie aarsta kakji kursh piechuraa taa labi ja 2 reizes meenesii, es nedomaaju ka taa buutu kaut kaada veseliibas probleema.

naakamais vinjsh nechuraa un nedirsh pa malu malaam vinjam ir sava kaste kur vinjsh to dara un arii tur viss ir kaartiibaa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]und
date: Okt. 13., 2009 - 06:31 pm
#

dies pasarg man līst kaut kādās nebūt tavās lietās, kuras man, atvaino, bet ir stipri pie kājas, bet redz, šoreiz runa nav par tevi vai kaut kādām nebūt tavām lietām, bet par kaķi, kurš ir dzīva būtne, un kurš ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis, un šeit es kaut kā sāku stipri šaubīties, vai kaķim ir tik ūber labi, vai tas būtu fiziski vai morāli, jo kaķis par velti nečurā kur pagadās, vai tas būtu 10x, 5x vai 2x mēnesī! Meklē vainu sevī, vidē, attieksmē, ne kaķī.

Atbildēt | Iepriekšējais