fruktoze

Okt. 13., 2009 | 06:26 pm
No:: fruktoze

es neapgalvoju ka visi ir stulbi ir cilveeki kas ieteica reaalas normaalas darbiibas...kuras arii izmeegjinaashu nevis uzreiz teica kakji nonjemt nost un citus murgus, ja? par stulbu atziistu tikai ms dzeinu jo vinjai leeni pielec ka kakjim nekas ljauns manaa maajaa nenotiks.

un es nedomaaju ka dziivniekam pietiek ar eedienu taapeec ar vinju arii speeleejas un miiljo, zeelo, kemmee, atlauj guleet kur grib tikai ne manaa istabaa un es vinjam neko nesaku kad vinjsh seez vannasistabaa un skataas kaa es mazgaajos un aaraa es vinju arii nestiepju jo vinjam ir bail un man tas shkjiet brutaali, naakamais, ja es gribeeshu dziivnieku man vinjsh buus. es nelienu tavaas lietaas ko manupraat tev vajag vai nevajag nelien tu arii maneejaas.

naakamais, neredzu jeegu vest pie aarsta kakji kursh piechuraa taa labi ja 2 reizes meenesii, es nedomaaju ka taa buutu kaut kaada veseliibas probleema.

naakamais vinjsh nechuraa un nedirsh pa malu malaam vinjam ir sava kaste kur vinjsh to dara un arii tur viss ir kaartiibaa.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: